Kanseller min innkommende domeneoverføring

Du kan kansellere en innkommende domeneoverføring fra en annen registrator i GoDaddy -kontoen vår. Hvis du kansellerer innkommende domeneoverføring, forblir domenet hos din nåværende registrator og kansellerer ikke selve domenet.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra Domener-menyen velger du Overføringer:
    velg overføringer fra domener-menyen
  3. Under Overføringen Ventende overføringer velger du Overføringer inn .
    overføringer inn eller ut
  4. Kryss av i boksen ved siden av domenet eller domenene du ønsker å sende e-posten på nytt for. Eller klikk på avkrysningsikonet og Velg alle
  5. Velg Kanseller overføring .
  6. Velg Ja, Avbryt overføring .

Du vil se en bekreftelsesvarsel som informerer deg om at innkommende domeneoverføring er blitt kansellert.