Kanseller min innkommende domeneoverføring

Kanseller en innkommende domeneoverføring fra en annen registrator i GoDaddy -kontoen din. Hvis du kansellerer innkommende domeneoverføring, forblir domenet hos din nåværende registrator og kansellerer ikke selve domenet. Hvis det oppstår et problem med overføringen av domenet ditt, kan vi hjelpe — ta kontakt med vår GoDaddy -veiledninger å gjennomgå overføringen.

1. Logg deg på GoDaddy Overganger siden. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Overføringer inn hvis domenet flyttes til kontoen din. Eller velg Overføringer ut hvis domenet flyttes fra kontoen din.
  3. Velg handling -fanen for å filtrere etter domenestatus. Finn et spesifikt domene ved å bruke søkeboksen over domenelisten din.
  4. Merk av i boksen ved siden av domenet du vil kansellere, eller velg hakeikonet og Velg alle .
  5. Velg Kanseller overføring over domenelisten din.
  6. Bekreft kansellering ved å velge Avbryt overføring (er) i det nye vinduet. Hvis du ombestemte deg, velg Behold overføring (er)

Du vil se en bekreftelse på at den innkommende domeneoverføringen din ble kansellert.