Nedgrader domenebeskyttelsesplanen min

Nedgrader Domenebeskyttelse til alternativet Komplett domenebeskyttelse, eller gå helt ned til kun Personvern for domener. Kontaktinformasjonen for domenet vises ikke i den offentlige WHOIS-katalogen med mindre du har slått av Personvern for domener. Du kan ikke nedgradere domenebeskyttelsen før du har overført eller slettet domenet – vi bekrefter identiteten din for å autorisere disse handlingene.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du skal oppdatere. Eller velg en avmerkingsboks ved siden av Domenenavn, og velg deretter Velg alle.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Beskyttelsesplaner fra handlingsmenyen, og velg så Nedgrader beskyttelsesplaner.
    • Avhengig av skjermstørrelsen må du kanskje velge Mer-menyen og rulle ned for å se Beskyttelsesplaner.
  4. Se gjennom alternativene for beskyttelsesplaner og velg den som passer best for deg.
    • Hvis du allerede har planen Full domenebeskyttelse, endrer vi som standard til alternativet Ingen beskyttelse, siden dette er planen med lavest beskyttelse.
  5. Velg Bekreft nedgradering og velg så Fortsett & Bekreft.
  6. Bekreft identiteten din ved å oppgi den unike koden vi sendte til deg. Hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) slått på i minst ett døgn, angi koden vi sendte via SMS, eller angi koden fra godkjenningsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
  7. Velg Bekreft for å fullføre nedgraderingen av domenebeskyttelse.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt lagret. Det kan ta opptil 90 minutter før oppdateringene vises i kontoen din.