|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

Kanseller Privat registrering


Når du kansellerer privat registrering, vil din personlige informasjon, inkludert navn, postadresse, e-postadresse og telefonnummer, vises offentlig i WHOIS-databasen.

Advarsel: Kansellering av Privat registrering kan ikke gjøres om. Hvis du kansellerer selve domenet, blir Privat registrering automatisk fjernet. Du kan heller ikke overføre Privat registrering fra ett domene til et annet.
Påkrevd: Hvis du nettopp har lagt til Beskyttet registrering og aktivert totrinnsverifisering på kontoen din, må du vente 72 timer OG kansellere Beskyttet registrering før du kan fjerne personvern.

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på ovenfor (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

  1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Under Kontaktinformasjon klikker du på Fjern personvern.
  3. Klikk på Ja, fjern personvern.

Neste trinn


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.