|  Hjem
Hjelp

Kontoadministrasjon Hjelp

Kanseller produkter i GoDaddy-kontoen

Hvis du ikke lenger trenger et produkt, kan du kansellere det for å slette produktet fra kontoen din. Vi sender en bekreftelse på e-post som besvares. Når du har svart, sletter vi produktet og tilhørende filer.

Merk:
• Hvis du vil kansellere et domene og fjerne det fra kontoen din, kan du se Slette domenet mitt.
Hvis du har kjøpt produktet ditt gjennom en mobilapp-butikk som Apple App Store eller Google Play, må du bruke den mobilapp-butikken for å gjøre endringer til abonnementet ditt.

  1. Gå til GoDaddy Fornyelse og fakturering-siden. Du kan bli bedt om å logge på.
    Gå til Fornyelse og fakturering
  2. Velg produktet du vil slette, og klikk deretter på Kanseller fornyelse.
    Kanseller fornyelse-ikonet er uthevet
  3. Klikk på Slett produktet.
    Klikk på slett produktet
  4. Velg For å fullføre anmodningen min, anerkjenner jeg at jeg må åpne e-posten og velge «Ja, jeg vil slette».

    Merk: Hvis du kansellerer et domene med Ownership Protection, må du verifisere identiteten din. Velg Ja, slett dette produktet, og velg deretter Verifiser og slett. Vi sender en verifiseringskode via SMS eller en godkjenningsapp hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert på kontoen din i over 72 timer. Ellers velger duSend passord for å sende et engangspassord til registrantens e-postadresse.

  5. Klikk på Send e-post.
    velg for å fullføre forespørselen
  6. Når du mottar e-posten vår med «Er du sikker?», åpner du den og klikker på Ja, jeg vil slette! Du omdirigeres tilbake til kontoen din. Hvis du ikke får e-posten vår, må du sørge for at kontoprofilen din er oppdatert.
  7. Klikk på Slett produktet. Vi bekrefter at produktet ble slettet fra kontoen. Du kan bruke tilbakemeldingsboksen til å fortelle oss hvorfor du slettet produktet.

Relaterte trinn

  • Du vil kanskje kunne be om refusjon for et kansellert produkt. Se våre retningslinjer for refusjon for informasjon om du kvalifiserer for refusjon.
  • Når du har slettet alle produktene, kan du avslutte GoDaddy-kontoen din.

    Advarsel: Du kan ikke få noen refusjon etter at du har avsluttet kontoen din. Når kontoen din er avsluttet, slettes kontodataene dine og du vil ikke lenger være kvalifisert for en refusjon som du tidligere ville vært under våre retningslinjer for refusjon

Mer informasjon

  • Hvis du avbryter automatisk fornyelse for et produkt, kan du fortsette å bruke det til slutten av abonnementet ditt. Da sletter vi produktet og alle tilhørende filer.

Denne fremgangsmåten fungerer for de fleste produkter, men for enkelte må du bruke andre trinn for å slette eller kansellere. For disse produktene kan du se følgende artikler:


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.