Kanseller totrinnsverifisering

Følg disse trinnene for å kansellere totrinnsverifisering (2SV). Trinnene er ulike avhengig av om du har eller ikke har tilgang til enheten (smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller sikkerhetsnøkkel for maskinvare) du opprinnelig konfigurerte for 2SV.

Jeg har den enheten (eller sikkerhetskopien min)

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
    Påkrevd: Hvis du aktiverte 2SV for alle pålogginger, er det nå du skal skrive inn koden vi sender deg, koden fra autentiseringsappen din eller sette inn sikkerhetsnøkkelen din.
  2. Klikk på dette ikonet øverst til høyre på skjermen:
    klikk på person-ikon
  3. Klikk på Kontoinnstillinger.
    klikk på kontoinnstillinger
  4. Klikk Pålogging og PIN.
    Påkrevd: Hvis du aktiverte 2SV for kun høyrisikotransaksjoner, er det nå du skal skrive inn koden vi sender deg, koden fra autentiseringsappen din eller sette inn sikkerhetsnøkkelen din.
  5. I området Totrinnsbekreftelse klikker du på Rediger.
  6. Ved siden av hovedmetoden for autentisering (under Hvordan ønsker du å motta verifiseringskoder?) klikker du på Slett. Vi vil slå av 2SV umiddelbart.
  7. Hvis du anga en reservemetode for 2SV, sørg for å gjenta trinn 5 og 6 for reservemetoden.

Jeg har ikke tilgang til den enheten (eller en sikkerhetskopi)

Hvis du vil kansellere 2SV når du ikke lenger har tilgang til 2SV-enheten din (mistet telefonen din osv.), må du sende oss en e-post og en kopi av en ID med bilde, som forklart her.

1. Opprett en e-post med emnelinjen «Deaktivere totrinnsverifisering».

Merk: Denne e-posten må komme fra e-postadressen som er på kontoen din. Hvis du må oppdatere e-postadressen som er registrert, oppdater e-posten din på www.changeupdate.com.

2. I tekstdelen på e-posten inkluderer du ditt fulle navn, ditt GoDaddy-kontonummer og årsaken til at du vil kansellere 2SV.
  3. Kopier og lim inn alt av følgende tekst i e-posten:

«Jeg samtykker» i følgende: Jeg ber om at GoDaddy CANCEL KANSELLERER min totrinnsverifisering. Jeg bekrefter og stadfester at jeg er kontoholderen oppgitt ovenfor eller, hvis jeg ikke er kontoholderen, at jeg er autorisert av kontoholder som representant for forespørselen. Jeg forstår at kontoen, når totrinnsverifiseringen er kansellert, ikke lenger vil være beskyttet av denne ekstra sikkerheten og at eventuelt innhold og eventuelle domener som er registrert vil være underlagt denne endringen. Jeg samtykker i at verken registrator eller noen av registratorens tilknytningspartnere skal være ansvarlige overfor meg eller noen tredjepart for noe beløp i et søksmål som fremmes i tilknytning til denne forespørselen. Jeg avstår herved fra ethvert krav som knyttes til denne henvendelsen og rettes mot registratoren eller noen av registratorens tilknytningspartnere. I tillegg godtar jeg å beskytte, forsvare og holde skadesløs registrator og dens tilknytningspartnere mot eventuelle tap, ansvar, skader eller utgifter, inkludert rimelige advokatkostnader, som oppstår fra eventuelle krav eller søksmål fra tredjepart relatert til denne henvendelsen, denne autorisasjonen eller eventuelle tiltak iverksatt av registrator i forbindelse med dette.

4. I e-posten legger du ved en fargekopi av ditt offentlig utstedte identifikasjonskort med bilde. Kopien må være i farger og vise et fullt navn og signatur, fødselsdato, utstedelsesdato og utløpsdato, og personen på bildet må være tydelig identifiserbar.
  5. Send e-posten og vedlagte ID-dokumenter til twostepcancel@godaddy.com. Vi svarer på henvendelsen innen 72 timer.