Kanseller totrinnsverifisering

Hvis du ønsker å skru av totrinnsverifisering (2SV) må du bekrefte at du fremdeles har tilgang til enheten, autentiseringsappen eller den fysiske sikkerhetsnøkkelen som du brukte til å sette opp 2SV.

Har du tilgang til en enhet eller app som du bruke til å sette opp totrinnsverifisering?

Ja, jeg har tilgang til den enheten (eller reservemetoden)   •   Nei, jeg har ikke tilgang til den enheten (mistet telefon e.l.)

Merk: Vi anbefaler på det sterkeste at du setter opp en reservemetode for totrinnsverifisering. Hvis du mister tilgang til en av 2SV-metodene, kan du fremdeles bruke reservemetoden for å få tilgang til kontoen din.