Kanseller totrinnsverifisering

Kanseller totrinnsverifisering (2SV) når som helst ved hjelp av enheten (smarttelefon, nettbrett, datamaskin eller maskinvaresikkerhetsnøkkel) du opprinnelig brukte til å konfigurere 2SV. Hvis du ikke har tilgang til enheten, kan du sende oss en forespørsel direkte, så kan vi deaktivere det for deg.

Jeg har den enheten (eller sikkerhetskopien min)

1. Gå til GoDaddy Pålogging og PIN-kode -side.
  2. Du kan bli bedt om å logge på. Hvis du aktiverte 2SV, er det nå du skal skrive inn koden vi sender deg, koden fra autentiseringsappen din eller sette inn sikkerhetsnøkkelen din.
  3. I området Totrinnsbekreftelse velger du Rediger.
  4. Velg Slett ved siden av autentiseringsmetoden du vil fjerne (under Hvordan ønsker du å motta verifiseringskoder?).
  5. Velg Fjern. Vi vil slå av 2SV umiddelbart.
  6. Hvis du anga en reservemetode for 2SV, må du sørge for å gjenta trinn 3 til 5 for reservemetoden.

Jeg har ikke tilgang til den enheten (eller en backup)

Hvis du vil kansellere 2SV når du ikke lenger har tilgang til 2SV-enheten din (mistet telefonen osv.), sender du oss forespørselen din og en kopi av bilde-ID-en din, så hjelper vi deg gjerne.

1. Gå til Forespør deaktivering av 2SV-siden og velg Kom i gang.
  2. Under Kontoinformasjon angir du ditt Kundenummer og velger Neste.
    • Hvis du ikke har kundenummeret ditt, fullfører du Glemt brukernavn-prosessen for å se både brukernavnet og kundenummeret ditt.
  3. Under Din kontaktinformasjon angir du Fornavn, Etternavn, E-postadresse og Telefonnummer. Deretter velger du Neste.
    • Denne e-posten må samsvare med e-postadressen som er på kontoen din. Hvis du må oppdatere e-postadressen som er registrert, oppdater e-posten din på www.changeupdate.com.
  4. Under Oppgi identifikasjon laster du opp en fargekopi av det offentlig utstedte ID-kortet ditt med bilde. Kopien må være i farger og vise et fullt navn og signatur, fødselsdato, utstedelsesdato og utløpsdato, og personen på bildet må være tydelig identifiserbar. Velg Neste.
  5. Under Bedriftsinformasjon verifiserer du om en bedrift er oppført som kontoholderen, deretter velger du Neste.
  6. Under Bekreftelser og avtaler merker du av i boksen for å godta betingelsene. Deretter fullfører du sikkerhetsutfordringen. Velg Fullfør for å sende inn forespørselen din.

Merk: Denne prosessen mottar for øyeblikket et stort antall forespørsler. Vi bestreber oss på å svare så kjapt som mulig.