|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kansellerer domenoppføringer

Hvis du ikke har godtatt noen tilbud eller mottilbud, kan du kansellere oppføringen på GoDaddy Auctions®.

For å kansellere domeneoppføringer

  1. Logg på GoDaddy-auksjoner.
  2. Hold markøren over salgslisten og velg Salg.
  3. Velg domenelisten du vil kansellere.
  4. Klikk på Slett for å bekrefte at du vil kansellere oppføringen.

Merk: Auksjoner som er opprettet gjennom Send til auksjon, kan ikke kanselleres.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.