|  Hjem
Hjelp

Domener Hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kansellering av restordre for domener og overvåking

Hvis du ikke lenger vil overvåke eller legge inn restordre på et domenenavn, kan du kansellere Domenerestordre- og overvåkingstjenesten gjennom Domeneadministrator.

Slik avbryter du restordre og overvåking av domener

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. I Mine produkter -delen klikker du på Domener/Domeneadministrator .
  3. Fra Kjøp/selg , velger du Restordre og overvåking .
  4. Velg domenenavnene du vil kansellere.
  5. Klikk på Fjern valgte .
  6. Velg Fjern restordre og overvåking .
  7. Klikk på OK to ganger.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.