Kartlegg dit domenenavn slik at det fungerer med Blogger

Du kan etablere en mer profesjonell identitet for din Blogger®-blogg ved å konfigurere den slik at den peker mot ett av domenenavnene du registrerte gjennom oss. I stedet for å angi URL-adressen til Blogger for å vise det siste blogginnlegget, kan besøkende angi URL-adressen til domenet ditt. Ved for eksempel å tilordne din coolexample.blogspot.com-blogg til ditt www.coolexample.com-domenenavn, fokuserer besøkende kun på domenenavnet ditt.

For å peke din Blogger-blogg til ditt domenenavn, konfigurerer du domenenavnkartlegging, som konfigurerer dine blogginnstillinger og domenenavn. Du oppdaterer innstillingene i Blogger-kontoen din og din DNS-sonefil:

1. Parkere domenenavnet du vil bruke med din blogger-konto på våre parkerte navneservere. For mer informasjon, kan du se Parker et domene.
  2. Rediger www CNAME-oppføringen for domenet du ønsker å bruke med Blogger-kontoen din. Denne oppdateringen forteller nettleseren din til å åpne Blogger-bloggen din når besøkende angir URL-adressen til domenenavnet ditt i adresselinjen til nettleseren.
  3. Deretter må du opprette separate A-oppføringer for av IP-adressene oppført i trinn 9 av denne Google hjelpeartikkelen.

For instruksjoner om konfigurering av separate A-oppføringer, går du tilAdministrer DNS under segmentet Redigere eller legge til A-oppføringer. Hver av oppføringene skal ha verten @
  4. Ved hjelp av instruksjoner fra den samme hjelpeartikkelen oppført ovenfor, konfigurerer du Blogger-kontoen din til å bruke domenenavnet ditt.

Slik redigerer du din CNAME-oppføring

1. Logg deg inn på Kontoadministrator.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.
  3. Klikk på domenet du ønsker å bruke, og velg deretter fanen DNS-sonefil .
  4. Klikk på www -oppføringen.
  5. I feltet Peker til, skriv inn ghs.google.com.
  6. Klikk Lagre og deretter Lagre endringer.

Slik konfigurerer du din Blogger-konto

1. Logg inn til din Blogger-konto.
  2. Fra kategorien Innstillinger, velg Grunnleggende.
  3. Under din Blogg-adresse, klikker du på + konfigurer en tredjeparts URL-adresse for bloggen.
  4. I feltet ved siden av http://, angir du domenet du ønsker å bruke.
  5. Ikke fyll ut noen andre alternativer.
  6. Klikk Lagre.

DNS-endringer du foretar kan ta opptil 48 timer for å oppdateres på Internett.

For informasjon om videresending av ditt domenenavn, se Videresend eller masker domenet eller underdomenet ditt manuelt.

MERK: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Blogger® er et registrert varemerke som tilhører Google, Inc. Alle rettigheter reservert.