|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kjøp flere SMTP -releer

Som standard er du begrenset til 250 SMTP -releer , per innboks, per dag. Du kan kjøpe flere, i pakker på 50, - per dag. Det kan ta opptil 24 timer før de er tilgjengelige for bruk.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Klikk på Administrer ved siden av kontoen du vil bruke.
  4. Klikk på Hjelp øverst på skjermen.
  5. Klikk på Kjører ut SMTP -releer? Kjøp mer .
  6. Velg hvor lang tid du vil kjøpe ytterligere releer.
  7. Klikk på Kjøp nå! , og fullfør kjøpet.

Neste trinn

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.