Kjøpe et medlemskap i GoDaddy Auksjoner

Full tilgang til GoDaddy Auctions® er medlemskapsbasert. For å bli medlem må du kjøpe et medlemskap for en lav årlig avgift.

Hvis du allerede har en GoDaddy -konto, kan du logge på GoDaddy -auksjoner med samme brukernavn og passord. Du trenger ikke opprette en separat konto. Hvis du ikke har en GoDaddy -konto, må du opprette en ny konto når du kjøper medlemskapet.

1. Gå til GoDaddy -auksjoner .
  2. Klikk på Bli medlem nå .
  3. I Bli et medlem i dag! delen, velger du antall år du ønsker å kjøpe et medlemskap for, og deretter klikker du på Legg til i handlevogn .
  4. Hvis du allerede er en GoDaddy -kunde, logger du på GoDaddy -kontoen din når du blir bedt om det. Ellers kan du konfigurere en ny konto ved å følge instruksjonene på skjermen.
  5. Fortsett gjennom betalingsskjermene for å fullføre kjøpet.