Kjør traceroutes på Windows

Traceroutes kan bidra til å identifisere et nettverksproblem. I Windows utfører du en søkerute med ledeteksten.

1. Kjør cmd.exe for din versjon av Windows:
    • Windows 8: Høyreklikk på Start- menyen og velg Kjør . Skriv deretter inn cmd og velg OK .
    • Windows 10: I Start -menyen skriver du inn cmd og velger Enter -tasten.
  2. MS-DOS Prompt- eller Command Prompt- vinduet åpnes. Skriv inn tracert yourdomain.tld og velg Enter -tasten.
  3. Microsoft Windows [Versjon 10.0.18363.1256]
    (c) 2019 Microsoft Corporation. Med enerett.

C: \ WINDOWS \ system \ tracert coolexample.com
  4. Etter at søkeruten er ferdig, velg alle ( Ctrl+A ) og kopier ( Ctrl+C ).
  5. Lim inn ( Ctrl+V ) dette i et tekstdokument (som Notepad eller WordPad) slik at du kan referere til det senere.