Nettstedbygger Hjelp

Klikk på handlingsknappen

Handlingsknapper lar kunder ringe deg, sende deg e-post eller gå direkte til en hvilket som helst avsnitt av nettstedet ditt – eller et hvilket som helst annet nettsted. Det lar deg også vise produktkategorier (som utvalgte produkter eller nye nyankomster).

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Gå til seksjonen med handlingsknappen, eller legg til en seksjon.

Merk: Mange avsnitt har handlingsknapper, men ikke alle. Legg til en introduksjon eller et innholdsavsnitt hvis du vil markere en knapp etter en tekst.

5. Velg knappen på nettstedet ditt, eller velg Handlingsknapp i panelet.
  6. Velg bryteren ved siden av Vis handlingsknappen i panelet for å slå den på (eller av).
  7. Rediger Knappetikett-tekst ved å bruke sterke handlingsord.

Merk: Jo kortere etiketten er, jo mer sannsynlig er det at den blir lest. Ikke bruk mer enn 25 tegn om mulig.

8. Velg hvor du vil at koblingen skal gå: en side og et avsnitt på nettstedet ditt, en annen URL-adresse på nettstedet, en e-postadresse, et telefonnummer, eller en av dine produkt-kategorier.
  9. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.

Mer informasjon

• For å endre utseende på de primære og sekundære knappene dine velger du Tema > Knapper. Velg designet du vil ha for de primære knappene dine (som brukes til dominerende handlinger som "Abonner") og de sekundære knappene dine (som brukes til støttende handlinger som "Finn ut mer") skal se ut. Du kan også velge å farge knappene dine med temafargen eller ikke.
  • Rediger tekst for å også koble til en side (og et avsnitt), en annen URL-adresse på nettstedet, e-post, telefonnummer eller produkt i butikken din.
  • Hvis du har et fotografi eller et bilde, gjør du følgende for å koble et bilde til en nettside.