GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Klone kampanjen

Hvis du ønsker å opprette et eksakt duplikat av en eksisterende kampanje, kan du klone den. Dette er nyttig når du ønsker å bruke samme layout, men vil unngå å begynne helt fra bunnen av.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Klon-knappen under miniatyrbildet av kampanjen du vil klone.
    Klikk på Klon-knappen

Den klonede kampanjen er nå klar for redigering på Kampanjer-siden.