Koble domener til nettstedet mitt

Website Builder for Designers kan koble nettstedet ditt til andre domener. Gjennom domenebinding kan du koble nettstedet ditt til opptil 10 domener - pluss den inkluderte test -URL -en. For å få en jevn besøkende opplevelse, redigerer du malene for datamaskiner og datamaskiner før du binder domener.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet. ( Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt? )
  2. Under Administrer nettsted velger du Konfigurer domene for nettsted .
    Konfigurer domenet for nettstedet
  3. Legg til domenenavn (e) dine:
    • For å legge til et domene du allerede har med GoDaddy, klikker du på Velg et domene du eier ... og velger domenenavnet ditt.
      Velg et domene du allerede eier
    • Hvis domenet ditt ikke er med GoDaddy, klikker du på Legg til et eksternt domene ... Angi domenenavnet ditt, klikk på Bind domene , følg trinnene du får, og klikk deretter på Ferdig .
      Bind domene
    • For å kjøpe et nytt domene, klikk på Få et nytt domene . Du kan søke etter et domene og fullføre kjøpene.
      Få et nytt domene

Merk: Du kan bare binde domener til standard hjemmesiden og ikke til noen andre sider.

4. Etter at du har lagt til domenet ditt, velger du Konfigurer domenet mitt .
  5. Nedenfor Nettstedet er for øyeblikket bundet til , kan du sjekke at domenet (e) er bundet til nettstedet ditt.
    Sjekk de tilkoblede domenene
  6. Når du er ferdig, klikker du på Ferdig .

Mer informasjon

• Sjekk nettstedet ditt ved hjelp av den inkluderte test -URL -en, som kan velges under Gratis GoDaddy -URL .