Nettstedbygger Hjelp

Koble eller legg nettstedet mitt til en Facebook-bedriftside

Du kan koble til (legge til) din Website Builder-hjemmeside til en ny eller eksiterende Facebook-bedriftsside – og inkludere nettstedets bedriftsnavn, gateadresse og nettadresse på siden. Når du legger til siden, sparer du deg bryet med å opprette siden på Facebook manuelt.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis du ikke har gjort det allerede, må du publisere nettstedet ditt, slik at Facebook-bedriftssiden din reflekterer den nyeste informasjonen din.
    før du begynner å publisere nettstedet ditt
  3. Klikk på Website Builder Instrumentbord-knappen, finn Facebook-«kortet» og klikk på Connect (Koble til).
    koble til Facebook
  4. Hvis du ikke allerede er koblet til Facebook, må du logge på.

Merk: Du kan også bli bedt om å tillate GoDaddy å få tilgang til din Facebook-bedriftsside.

5. Hvis du har en eksisterende Facebook-bedriftsside, kan du velge den – eller bestemme deg for å opprette en ny Facebook-bedriftsside.
  6. Du vil se en serie med sider som ber deg om å gå gjennom eller bekrefte informasjonen din. Fyll ut feltene og fortsett til Facebook-bedriftssiden viser nettstedets hovedbilde og informasjon.
    ny eller oppdatert Facebook-bedriftsside

Merk: Hvis det oppstår noen problemer med oppretting av siden, gå til Facebook for å manuelt opprette en ny side.