Koble hostingkontoen din til Filezilla (FTP)

FileZilla er en gratis File Transfer Protocol (FTP)-klient for Windows®,- Mac®,- og Linux®-operativsystemer. Du kan laste den ned fra http://filezilla-project.org.

FTP-klienter lar deg flytte filer fra din lokale datamaskin til en annen datamaskin over Internett – i dette tilfellet er den andre datamaskinen serveren som huser hostingkontoen din. Du vil bruke en FTP-klient til å flytte filene til nettstedet ditt fra datamaskinen til hostingkontoen din, noe som gjør filene synlige på Internett når noen besøker domenenavnet ditt.

Hvordan bruke FileZilla med hostingkontoen din

For å bruke Filezilla med hostingkontoen din, trenger du nøyaktige hosting-FTP-innstillinger.

For å bruke Filezilla (FTP), trenger du

Så snart du har alt du trenger, kan du kople deg til hostingkontoen din med Filezilla.

Hvordan koble hostingkontoen din til FileZilla

For å kople til hostingkontoen din, laster du ned Filezilla og følger instruksjonene under.

Slik kobler du hostingkontoen din til Filezilla

1. Start Filezilla fra datamaskinen din.
  2. Fyll ut de følgende feltene og klikk på Quickconnect.
    • Vert – Angi hostingkontoens IP-adresse.
    • Brukernavn – Angi hostingkontoens brukernavn.
    • Passord – Angi passordet til hostingkontoen din.

Hvis du har problemer med å koble til hostingkontoen din, er det mest sannsynlig på grunn av feil passord. Se Tilbakestill FTP-brukernavnet- og passordet ditt for mer informasjon.
    • Port – Type 22 for sFTP.

Våre Administrert WordPress-kontoer kan kun kobles til via sFTP.

Så snart du er tilkoblet, viser Filezilla innholdet i hostingkontoen din til høyre, i Ekstern område-delen og innholdet i datamaskinen din til venstre i Lokalt område-delen.

Feilsøking

Hvis du opplever problemer med å koble til hostingkontoen din med FileZilla, se:

Hvordan overføre filer til hostingkontoen din med FileZilla

Følg disse instruksjonene for å overføre filer til hostingkontoen din med Filezilla.

Slik overføres filer til hostingkontoen din med Filezilla

1. Finn de Lokale filene du vil overføre til hostingkontoen din.
    • Filezilla viser innholdet i ditt Lokale område og tar utgangspunkt i operativsystemets rotnivå. Du kan navigere til de aktuelle områdene i datamaskinens filstruktur ved å dobbelt-klikke på Brukere, profilnavnet ditt, og deretter Skrivebord eller den primære dokumentmappen din.
    • Filene du laster opp til den katalogen skal høre til å ha en indeksfil. Den filen er sannsynligvis, index.html eller index.htm, men det finnes andre gyldige alternativer. Se
      for mer informasjon
  2. Velg Lokalt område-filer. Det finnes to måter å velge flere filer:
    • Velg en fil og hold deretter nede Shift-tasten på tastaturet ditt, og velg deretter en fil fra listen dersom du vil overføre flere. De to valgte filene og alle filene mellom disse er nå valg.
    • Velg en fil og hold deretter nede Ctrl-tasten på tastaturet ditt, og velg deretter flere filer fra listen dersom du vil overføre flere. På denne måten kan du legge til eller kan fjerne enkeltfiler.
  3. Finn Eksternt område -katalogen du vil overføre filene dine til. Du må bruke rotkatalogen til nettstedet ditt (mer informasjon).
  4. Flytt filene fra Lokalt område til Eksternt område ved å dra og slippe dem.
  5. Dra og slipp – Velg Lokalt nettsted -filene du ønsker å laste opp. Klikk og dra dem til katalogen Eksternt nettsted . Når katalogen blir uthevet, kan du slippe filene (slipp museknappen) og filene vil lastes opp.

Hvis du har problemer med å koble FileZilla til hostingkontoen din, se Feilsøke FileZilla FTP-tilkoblinger.

For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.