GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Koble koblinger til abonnentlistene mine

Tilleggsverktøyet Koble til liste hjelper deg med å synkronisere nyhetsbrevet ditt til abonnentlistene dine. Dette betyr at når noen klikker på en kobling i e -posten din, kan du tilordne dem automatisk til en spesifikk liste. Potensialet for å utdype engasjementet ditt er stort, slik at du kan målrette mot dine mest engasjerte lesere, synkronisere videre med en automatisk svartjeneste og mer!

Slik slår du på Link to List Addon

1. Klikk på Tillegg øverst på skjermen. Velg deretter Legg til flere .
  2. Bla til Funksjonen Koble til liste , og slå den på.
  3. Mad Mimi E -post Nyhetsbrev Kobling til liste Legg på

4. Du vil se en melding om at Alt er klart! og det var det!

Slik bruker du Link to List Addon

I Email Composer uthever du teksten du ønsker som kobling, og klikker på koblingsverktøyet . Nå ser du et ekstra alternativ! Under feltet for koblings -URL -en kan du nå tilordne den koblingen til en spesifikk e -postliste.

Sørg for at du har lagt til et sted hvor koblingen skal gå (koblings -URL -en), og kryss av i den avmerkingsboksen.

Merk: Du må inkludere en destinasjon for denne koblingen, ellers vil den ikke fungere skikkelig.

Velg listen du vil at klikkerne skal legges til, og det er det hele!

Mad Mimi Markedsføring per e -post Link til liste Pålegg

Relaterte emner:

Hvordan legger jeg til standardkoblinger til kampanjen min?