GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Koble lister til registreringsskjemaet ditt

Du kan koble spesifikke lister til registreringsskjemaene, slik at de nye abonnentene dine blir plassert akkurat der du vil ha dem. Dette kan også bidra til å kategorisere og organisere abonnentene etter hvor de har registrert seg.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Mens du redigerer registreringsskjemaet, klikker du på Legg til en liste -menyen.
  3. Velg abonnentlisten dit du vil at de nye abonnentene skal gå.
    nettskjema
  4. Du kan legge til mer enn én liste, hvis du ønsker det. Bare klikk på Legg til en liste igjen, og velg en annen liste.

Listeendringene lagres automatisk etter hvert som du gjør dem.

Hvis du ikke kobler til noen liste, vil alle nye abonnenter som registrerer seg gjennom dette skjemaet, kun bli lagt til i Alle -listen. Hvis du kobler til mer enn én liste, vil disse listene vises som alternativ for avmerkingsboksen på det endelige skjemaet.