Koble nettstedet ditt til Instagram

Når du legger til Instagram -feeden din på nettstedet ditt, kan du vise innleggene dine og skape en mer tilkoblet opplevelse for folk som besøker nettstedet ditt.

Påkrevd: Før du begynner, må du ha en profesjonell Instagram -konto (bedrift eller oppretter), du må ha en Facebook -bedriftskonto, og du må koble profesjonell Instagram- og Facebook -bedriftskonto til hverandre.

Sjekk Planer og priser -siden for å se om muligheten til å koble til Instagram er tilgjengelig på plannivå, språk og land.

1. Sjekk at du koblet nettstedet ditt til Facebook. Hvis det ikke er det, kobler du det til.
  2. Gå til GoDaddy sin produktside.
  3. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  4. Nå kan du koble til Instagram.
    • For Website Builder: Fra instrumentbordvisningen din velger du Markedsføring > Instagram fra menyen.
      Fra instrumentbordet går du til Markedsføring og deretter Instagram
    • For digital markedsføring: Fra instrumentbordvisningen din velger du Sosial og oppføringer > Instagram fra menyen.
      Fra instrumentbordet går du til Sosial og oppføring og deretter Instagram
  5. Velg Koble til med Facebook.
  6. Velg Instagram-profilen du ønsker å koble til.