Nettstedbygger Hjelp

Koble nettstedet mitt til et domene

Som standard er adressen til nettstedet ditt basert på navnet du gav det da du først konfigurerte Website Builder – med .godaddysites.com lagt til på slutten. Kostnaden for et domenenavn er separat fra kostnaden for å hoste. (Sammenlign planer og priser.)

Hvis du vil endre nettstedets domene (adresse eller URL), har du et par alternativer:

• Fortsett å bruke ditt gratis domenenavn. I dette tilfelle trenger du ikke å gjøre noe mer.
  • Kjøp et nytt GoDaddy-domene.
  • Bruk et GoDaddy-domene du allerede eier i din egen konto.
  • Bruk et eksternt domene som du har kjøpt fra et annet selskap enn GoDaddy. Dette er også prosessen hvis du har et GoDaddy-domene, men bruker en annen pålogging og passord. Det tar kun et par øyeblikk å koble til et GoDaddy-domene, men det kan ta opptil 72 timer å koble til et domene som ikke tilhører GoDaddy.

Denne videoen er en del av serien «Slik gjør du det» for å Legge til avansert funksjonalitet i Website Builder.

Enten du kjøper et nytt domene, kobler til et domene du allerede eier her, eller kobler til et domene som er hostet et annet sted, starter prosessen med de samme trinnene.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Nettsted for å se nettstedet ditt i Forhåndsvisning. Du kan også velge Rediger nettsted eller Rediger nettside for å åpne din nettstedsbygger.
  4. Velg koblingen ved siden av domenenavnet ditt i URL-adressefeltet til forhåndsvisningen. Det kan for eksempel stå "Koble til domene."
    Se etter URL-endingen i godaddysites.com
  5. Merk: Hvis du er i en gratis prøveperiode, vil du måtte registrere deg for en betalt plan. Sammenlign planer og priser. Kostnaden for et domenenavn er separat fra kostnaden for å hoste nettstedet. Finn ut mer.

6. GoDaddy anbefaler ubrukte domener for deg basert på dine nøkkelord og hvor mye domenet koster.
    • Hvis du har lyst å se etter noe annet, velg Søk etter et domene. Du kjøper det nye domenet ditt, og så kommer du tilbake hit for å koble til det nettstedet ditt.
    • Hvis du allerede har et domenenavn, velg Jeg har allerede et domene. Fortsett til det neste trinnet.
  7. Hvis det riktige domenenavnet er ført opp og alternativknappen er uthevet ved siden av den, velger du Lagre og publiser eller Lagre. Endringene vil ikke være synlige for andre før du publiserer.
    • Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt for å koble til et annet eksisterende eller eksternt domene.
    • Velg Få et nytt domene hvis du forandrer mening og ønsker å kjøpe et annet domene.
    • Hvis du vil fortsette å bruke ditt gratis domenenavn, velg radioknappen ved siden av det. Deretter velger du Lagre og publiser eller Lagre.
  8. Hvis du valgte Velg et domene eller Endre domenet mitt i det siste trinnet. velger du ett av de tilgjengelige domenene som står oppfør (om noen) eller velg Bruk et domene som ikke er vist her.
    • Hvis du velger et domene som allerede er oppført, sjekker vi det domenenavnet og gjør det klar for å koble til dette nettstedet. Velg Lagre og publiser eller Lagre.
    • Hvis du velger et domene som ikke er vist, skriver du inn URL-adressen til det nye domenet (f.eks. mycoolsite.com). Du trenger ikke https://- eller www-delen av URL-adressen, bare domenenavnet og utvidelsen (.com, .net osv.).
  9. Etter at du har angitt domenenavnet, analyserer vi det og gir forslag til stegene du må ta videre. Du kan bli bedt om å åpne en ny fane eller et nytt vindu for å logge på ditt andre GoDaddy-domene, eller logge på hos din andre leverandør og endre det domenenavnets DNS-oppføringer. Vi forteller deg hvilke oppføringer du må endre, og hva du må endre dem til.
  10. Når DNS-endringene dine er fullført, kommer du tilbake til nettstedet ditt og velger Jeg er ferdig, fortsett konfigureringen.
  11. Sjekk at nettstedsnavnet er riktig og at alternativknappen ved siden av det er fylt. Deretter velger du Lagre og publiser eller Lagre. Endringene vil ikke være synlige for andre før du publiserer. Det tar kun et par øyeblikk å koble til et GoDaddy-domene, men det kan ta opptil 72 timer å koble til et domene som ikke tilhører GoDaddy.