Koble Websites + Marketing -nettstedet mitt til et domene registrert et annet sted

Koble nettstedet ditt til et domene du allerede eier, men som ligger hos en annen leverandør. Hvis domenet ditt er med GoDaddy i en annen konto, må du overføre dette domenet til den samme kontoen med Websites + Marketing.

Merk: Domener som er registrert hos GoDaddy, men som er i en annen konto enn Websites + Marketing, må ha en kontoendring (COA) til den samme kontoen med Websites + Marketing, ellers må de overføres til en annen registrator.

Andre alternativer inkluderer:

Merk: Kostnaden for hosting av nettstedet ditt er atskilt fra kostnaden for domenet ditt . Hvis du er på en gratis prøveperiode, må du registrere deg for et betalt abonnement. Sammenligne planer og priser .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Administrer ved siden av domenenavnet ditt.
  6. Hvis du blir spurt, velg Jeg har allerede et domene .
  7. Velg Velg et domene eller Endre domenet mitt .
  8. Skriv inn domenet og utvidelsen uten www foran. Skriv for eksempel inn mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Velg Fortsett .
  10. I et nytt vindu viser vi deg informasjon spesifikt for nettstedet ditt. Logg på DNS -leverandøren din eller den andre GoDaddy -kontoen din og endre DNS -postene dine til den nye informasjonen. Sjekk med DNS -leverandøren din hvis du trenger hjelp.
    Merk: Hvis du har to GoDaddy -kontoer, en med nettstedet ditt og en med domenenavnet ditt, overfører du domenenavnet til kontoen med nettstedet ditt.
  11. Etter at du har endret DNS -postene, går du tilbake hit og velger Jeg er ferdig, fortsetter konfigureringen .
  12. Sjekk at domenenavnet er riktig, og at det er det valgte alternativet. Velg deretter Lagre & Publiser eller Lagre . Endringene dine vil ikke være synlige for andre før du publiserer.

Det tar vanligvis noen minutter å koble til GoDaddy -domenet ditt, men det kan ta opptil 72 timer.