Koble nettstedet mitt til Facebook -bedriftssiden min

Legg til eller koble Website Builder hjemmesiden til en ny eller eksisterende Facebook bedriftssiden - og ha det inkluderer stedets virksomhet navn, gateadresse, og web-adresse. Ved å koble nettstedet ditt til Facebook -bedriftssiden kan du administrere flere sosiale nettsteder fra ett sted.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Åpne nettstedet ditt.
    • For Website Builder: Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du vil endre.
    • For digital markedsføring: Bla ned til Markedsføring på nettet og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Åpne Facebook.
    • For Website Builder: Gå til instrumentbordet ditt, og velg Markedsføring > Sosialt .
    • For digital markedsføring: Velg Sosial på instrumentbordet.
  4. Velg Koble til på Facebook -kortet og følg meldingene.
  5. Hvis du ikke allerede er koblet til Facebook, må du logge på.

Merk: Du kan også bli bedt om å tillate GoDaddy å få tilgang til din Facebook-bedriftsside.

6. Hvis du har en eksisterende Facebook -bedriftsside, kan du velge den - eller bestemme deg for å opprette en ny Facebook -bedriftsside.
  7. Du ser en serie med sider som ber deg om å gjennomgå og bekrefte informasjonen din. Fyll ut feltene og fortsett til Facebook -bedriftssiden viser nettstedets hovedbilde og informasjon.

Merk: Hvis du foretrekker det, kan du også opprette en ny side direkte på Facebooks nettsted og deretter koble den til senere.