Koble til Google Min bedrift

Google Min bedrift tilbyr en måte å øke synligheten for virksomheten din på ved å vise åpningstider, telefonnummer og sted i Google Søk og Maps -resultatene.

Merk: Se om bedriften din kvalifiserer for Google Min bedrift . For å vise på Google maps, må du betjene folk lokalt, for eksempel en fysisk butikk folk kan besøke eller en personlig tjeneste som en fotograf eller en hundevandrer. Hvis nettstedet ditt ikke kvalifiserer, vil du bli bedt om å forbedre nettstedets SEO i stedet. Google Min bedrift er atskilt fra Google Channel- og Smart Shopping -kampanjer , som er tilgjengelige for alle Websites + Marketing -nettsteder i USA.

Denne videoen er leksjon 8 i instruksjonsserien for grunnleggende markedsføring med GoDaddy .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Markedsføring > Sosialt . Deretter velger du Google Min bedrift .
  1. Velg Koble til .
  2. Hvis du allerede har en Google Min bedrift -oppføring, velger du Koble til en oppføring .
    • Fyll ut firmanavn og by.
    • Logg på Google (eller opprett en ny konto). Du blir bedt om å godta tilgang mellom Google og GoDaddy.
    • Finn oppføringen din fra listen og velg Send inn .
  3. Hvis du oppretter en ny oppføring, velg Opprett oppføring .
    • Svar på ledeteksten om hvordan du driver virksomheten din, bedriftsnavnet, kategorien, adressen osv.
    • Logg på Google (eller opprett en ny konto). Du blir bedt om å godta tilgang mellom Google og GoDaddy.
    • Fortsett å fylle ut informasjon etter behov, og fullfør deretter bekreftelsesprosessen i Google.

Merk: Det kan ta opptil tre dager før Google bekrefter oppføringen din.