Koble til sosiale medier

Gå på nett | Bli kjent med Websites + Marketing
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbasert betaling

Merk: Vi tilbyr GoDaddy Social, hvor våre eksperter administrere livet ditt på nett, hvis du foretrekker å bruke tiden din på andre ting.

Sosiale medier kan være en verdifull ressurs for enhver bedrift. Det lar deg etablere en meningsfull dialog med kundene dine, i stedet for bare å distribuere informasjon blindt til dem.

Mål for denne delen:

• Koble profiler på sosiale medier til GoDaddy.
  • Opprett et innlegg.
  • Vis knapper for sosiale medier på nettstedet ditt.
  • Hent anmeldelser inn på nettstedet ditt.

Omtrentlig tid for å fullføre: 15–45 minutter

Koble profiler på sosiale medier til GoDaddy

Ved å koble profiler på sosiale medier til GoDaddy, kan du administrere alt fra én sentral plassering.

Vi deler noen tips om hvordan du velger hvilke sosiale medieplattformer du trenger i denne videoen.

Du trenger bare å være aktiv på de sosiale mediekontoene som er viktige for publikum. Men det er også hyggelig å få de andre kontoene gjort krav på, slik at noen andre ikke får tak i bedriftsnavnet ditt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra Instrumentbord velger du Sosial og deretter Oversikt .
  4. Velg hvilken som helst av de sosiale plattformene du vil koble til: Facebook , Instagram eller Google Bedriftsprofil .
  5. Når du velger hver av dem, kan du koble til en konto du allerede har, eller opprette en ny konto.
Merk: Du må ha en Facebook -bedriftskonto , en profesjonell Instagram -bedrift (bedrift eller oppretter) -konto, og Facebook- og Instagram -kontoene dine må være koblet til .

Opprett et innlegg

Lurer du på hva du skal si på sosiale medier? Sjekk ut Londons tips om hvordan små bedrifter kan bruke sosiale medier.

Du vil øke antallet følgere raskere hvis du lager konsekvent innhold. Det trenger ikke være daglig. Selv en gang i måneden eller annenhver uke fungerer.

Bruk et øyeblikk på å forberede meldingen din og lage et design som ser profesjonelt ut på egen hånd ved hjelp av Content Creator, drevet av GoDaddy Studio .

1. Når du er klar, går du til GoDaddy produktside .
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet ditt går du til Markedsføring og velger deretter Oversikt .
  4. Velg Facebook eller Google Bedriftsprofil .
  5. Velg Opprett innlegg .

Når du har skrevet meldingen din og lagt til bilder eller koblinger, kan du legge ut på Facebook, Instagram eller Google Business -profil samtidig.

Vis knapper for sosiale medier på nettstedet ditt

Hjelp til med å bygge opp publikum og led oppmerksomhet mot profilene dine ved å vise knapper for sosiale medier på nettstedet ditt .

1. Gå til instrumentbordet ditt.
  2. Velg Rediger nettsted for å åpne redigeringsprogrammet for nettstedet.
  3. Gå til der du vil plassere knappene dine på sosiale medier, og legg til en del .
  4. Se etter Sosial -delen, og velg deretter Legg til.
  5. Rediger tittelen din, kopier og lim deretter inn URL -ene til hvert av de sosiale medienettstedene dine på riktig sted.

Slik viser du bilder fra Instagram -kontoen din:

1. Legg til en seksjon til
  2. Se etter delen for sosial feed .
  3. Velg et oppsett, velg Legg til og tilpass tittelen.
Merk: Du kan bare ha én Instagram -feed på nettstedet ditt. Hvis du ikke ser det i delelisten, er det et annet sted på nettstedet ditt.

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Hent inn vurderinger

Vurderinger gir samfunnsbevis for at produktene eller tjenestene dine er fantastiske. Vi har til og med noen tips om hvordan du kan be kundene dine om attester eller vurderinger .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. Fra redigeringsprogrammet for nettstedet går du til stedet der du vil vise vurderingene dine, og legger til en del .
  5. Finn Vurderinger -delen i Sosial -kategorien.
  6. Velg Legg til . Du kan legge til mer enn én Vurderings -del på mer enn ett sted.
  7. Rediger tittelen og endre også bakgrunnsbildet hvis du ønsker det.
  8. Velg hvordan du vil legge til vurderinger på nettstedet ditt :

Husk å publisere nettstedet, slik at endringene er synlige for alle andre.

Det hele kommer sammen

Nettstedet ditt er publisert, og nå har du koblet alle delene av din tilstedeværelse på nett ett sted. Det eneste som gjenstår er å sette opp muligheten for å godta betaling på nettet .

Gå på nett | Bli kjent med Websites + Marketing
Konfigurere det visuelle merket mitt Tilpass hjemmesiden min | Tilpass innhold
Bli funnet med SEO | Koble til sosiale medier | Godta nettbasert betaling