Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Koble til Avalara AvaTax

Koble til en ny eller eksisterende AvaTax -konto. Hvis du har mer enn ett selskap i AvaTax, velger du riktig selskap for å registrere Websites + Marketing -nettbutikk -transaksjonene dine.

Påkrevd: Du trenger en Websites + Marketing Commerce Plus -plan ( sammenligne planer og priser ).
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Fra instrumentbordet velger du Handel og under Generelt velger du Omsetningsavgift for avgifter for nettbutikkens fysiske og digitale produkter.
  4. Velg Koble til gratis .
  5. Hvis du allerede har en Avalara -konto, velger du Logg på . Hvis du oppretter en ny konto, fyller du ut informasjonen i skjemaet og velger Opprett konto .
  6. Logg på den nye kontoen din i Avalara med påloggingen og passordet du nettopp opprettet.
  7. Velg hvilket selskap du vil koble til, slik at Avalara kan registrere transaksjonene dine, og velg deretter Lagre .

Merk: Fra Avgifter -området på Websites + Marketing -nettstedet ditt velger du Innstillinger når som helst for å gå tilbake til Avalara. Velg Flere innstillinger for å åpne hele Avalara -kontoen i det samme vinduet.