Koble til eksternt til delte hostingdatabaser

Hvis du vil koble til eksternt til databasen på den delte hostingkontoen (mer informasjon), vil aktiveringen avhenge av vertstypen du har (mer informasjon).

Type Slik aktiveres eksterne databasetilkoblinger
Klassisk og nett Du må aktivere direkte databasetilgang når du konfigurerer dette – du kan ikke aktivere dette senere. For mer informasjon, se Opprette MySQL- eller SQL-serverdatabaser for hostingkontoen din.1
cPanel Eksterne tilkoblinger støttes, men må være aktivert (mer informasjon).
Plesk Eksterne databasetilkoblinger for både MySQL og MS SQL er aktivert som standard.

1 Kostnadsfrie netthotellkontoer kan ikke aktivere direkte databasetilgang. For å oppgradere hostingkontoen din, se Oppgradere hostingkontoen din.

MERK: Direkte databasetilkoblinger støtter ikke sikre (SSL) tilkoblinger.

Slik kobler du til eksternt

For å koble til databasen din, må du bruke en programvare for databaseadministrasjon, for eksempel MySQL Query Browser, MySQL Workbench eller Microsoft SQL Server Management Studio Express.

Applikasjonsinnstillinger

Applikasjoner som kobler eksternt til databaser bruker tilsvarende innstillinger. Du kan finne databasespesifikk informasjon ved hjelp av Vise databasedetaljene dine med delt hosting-kontoer.

Felt Hva du skal skrive inn ...
Vertsnavn eller server Databasens vertsnavn
Port MySQL: 3306
MS SQL: 1433
Brukernavn Databasebrukerens brukernavn
Passord Databasebrukerens passord
Database Navnet på databasen (for netthotell og klassisk hosting, er dette det samme som brukernavnet)