Koble til et bilde på en nettside

Bilder i nettstedets Innhold- eller Om-deler kan kobles til enhver side på nettstedet ditt – eller på et annet nettsted.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på ethvert bilde i nettstedets Om- eller Innhold-deler.
    klikk på bilde for å opprette kobling
  4. Nær bunnen av Innhold-panelet, klikk på Kobling-menyen og velg en side på nettstedet ditt – eller på et annet nettsted.
    velg en side
  5. Hvis du velger Annet nettsted, angi nettadressen i feltet Nettsted-URL.
    angi nettadresse
  6. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  7. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.