Koble til et bilde på en nettside

Bilder i nettstedets Innhold- eller Om-deler kan kobles til enhver side på nettstedet ditt – eller på et annet nettsted.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og åpne produktet. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Klikk på et bilde i nettstedets Om- eller Innhold -seksjoner.
    klikk på bildet for å koble til
  4. Nær bunnen av Innhold -panelet klikker du på Kobling -menyen og velger en side på nettstedet ditt - eller en på et annet nettsted .
    velg en side
  5. Hvis du velger Et annet nettsted , angir du nettadressen i feltet Nettsted -URL .
    angi nettadresse
  6. Endringene lagres automatisk. Du kan derfor klikke på Forhåndsvis for å se resultatene når du er ferdig, og hvis du ønsker det, bruke et annet av domenene dine eller kjøpe et nytt.
  7. Når du er klar til å offentliggjøre endringene, klikker du på Publiser nettsted eller Publiser.