VPS4-hosting Hjelp

Koble til min 4. generasjons Windows-server via eksternt skrivebord (RDC)

Du kan bruke Microsofts Tilkobling til eksternt skrivebord (RDC) for å administrere 4. generasjons Windows-serveren din.

Merk: Hvis du har en Administrert eller Fullstendig administrert server, må du kanskje aktivere administratortilgang før du kan koble til med eksternt skrivebord.

1. På Windows-datamaskinen din starter du Tilkobling til eksternt skrivebord.
  2. Angi IP-adressen til 4. generasjons serveren, og klikk på Koble til.
  3. Når du blir bedt om det, skriv inn serverens brukernavn og passord, og klikk deretter på OK.