Koble til nettpost- og nettlagring -kontoene mine

Du kan koble til arbeidsområdets nettpost og nettlagring -kontoene dine. Dette lar deg veksle mellom programmene ved å bruke overskriftsfanen merket E -post og filer , mens du er i nettpost.

1. I Arbeidsområde -kontoen din klikker du på Vis filer for å se kontoene for nettlagring.
  2. Klikk på brukernavnet for kontoen du vil bruke.
  3. I feltet Tilknyttet e -postadresse velger du Arbeids -e -postadressen du vil koble til denne Nettlagring -kontoen.
  4. Klikk på Lagre.