Logg på GoDaddy Studio

Oppretting av innhold, drevet av GoDaddy Studio, lar deg skape iøynefallende visuelt innhold for alle plattformer uten at du må ha noen grafiske designferdigheter.

Du kan logge på ved bruk av to metoder:

• Fra Website Builder eller Programserie for digital markedsføring.
  • via GoDaddy Studio-mobilappen (Android eller iOS).

via Website Builder eller programserien for digital markedsføring

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder eller Markedsføring på nettet, og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker.
  3. Gå til Markedsføring > Oppretting av innhold.
  4. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter.

Gjennom mobilappen

1. Gå til appbutikken for enheten din (iOS eller Android).
  2. Søk etter GoDaddy Studio, og last ned appen.
  3. Logg på med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter.