GoDaddy Studio Hjelp

Logg på GoDaddy Studio

Logg på GoDaddy Studio og opprett oppmerksomhetsfangende visuelt innhold for en hvilken som helst plattform, og det krever ingen ferdigheter innen grafisk design!

Bruk mobiltelefonen din til å skanne QR-koden og laste ned mobilappen på iOS eller Android.
åpne eller last ned appen

Eller følg disse trinnene for å laste ned appen:

1. Gå til appbutikken for enheten din (iOS eller Android).
  2. Søk etter GoDaddy Studio, og last ned appen.
  3. Logg på ved hjelp av GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Du kan nå opprette et prosjekt eller redigere et eksisterende GoDaddy Studio-prosjekt.
  1. Gå til GoDaddy Studio.
  2. På høyre side av skjermen logger du på ved hjelp av GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.

Merk: Hvis du viser GoDaddy Studio-nettstedet i en nettleser på mobilenheten din, vil du bli bedt om å laste ned eller logge på appen.