Koble til Over med GoDaddy-kontoen min

Lag iøynefallende visuelt innhold for alle plattformer uten grafiske designferdigheter.

Over Pro er gratis for alle brukere frem til 31. oktober. Etter det er gratisversjonen av Over fremdeles tilgjengelig for alle brukere. Over Pro blir inkludert i Website Builder Premium- og Ecommerce-planene (se planer og priser), i tillegg til Programserie for digital markedsføring.

Det er tre måter å få tilgang til Over med GoDaddy-kontoen din på:

• Fra Website Builder eller Programserie for digital markedsføring.
  • På nettet.
  • Gjennom Over-mobilappen (Android eller iOS).

Merk: Når du åpner Over fra nettstedet eller appen, må du logge på med GoDaddy-kontoen din for å få fordelene med Over Pro og gjøre bildene dine lett tilgjengelige fra bildebiblioteket til nettstedet ditt.

Bruk av ulike påloggingsalternativer (f.eks. Apple, Facebook eller Google) vil opprette ulike kontoer. Prosjekter som lagres på én konto, blir ikke synlige på en annen konto.

Fra Website Builder

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder eller Markedsføring på nettet, og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker.
  3. Gå til Markedsføring > Oppretting av innhold.
  4. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter. Les mer om å opprette et bilde for sosiale medier eller for nettstedet ditt.

På nettet

1. Gå til madewithover.com.
  2. Velg Logg på.
  3. Logg på med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter. Les mer om å opprette et bilde for sosiale medier eller for nettstedet ditt.
  5. Merk: Hvis du ikke ser det eksisterende prosjektet, velger du Instrumentbord for å gå tilbake til Website Builder eller Programserie for digital markedsføring. Deretter velger du Mine produkter og bytter til et annet nettsted under navnet ditt øverst i høyre hjørne.

Gjennom mobilappen

1. Gå til appbutikken for enheten din (iOS eller Android).
  2. Søk etter Over, og last ned appen.
  3. Logg på med GoDaddy-påloggingsinformasjonen din.
  4. Sett i gang å skape, eller bruk Redigeringsprogram for utforming til å starte et Nytt prosjekt eller åpne Mine prosjekter. Les mer om å opprette et bilde for sosiale medier eller for nettstedet ditt.