Koble til serveren eller delt hosting-kontoen din med SSH

Alle våre Linux-baserte delt hosting-kontoer (mer informasjon) og servere (VPS eller dedikerte) lar deg koble deg til dem via SSH med en klient. Vi anbefaler at du bruker ...

Etter nedlasting og installasjon av en av disse klientene, bruker du følgende innstillinger for å koble til via SSH:

Felt Hva du skal skrive inn ...
Vertsnavn eller IP-adresse Domenenavnet eller IP-adressen til kontoen din

Web & Classic / cPanel delt / Server
Port 22
Brukernavn Det primære brukernavnet til kontoen din

Web & Classic / cPanel delt / Server
Passord Passordet til kontoen din

Web & Classic / cPanel delt / Server

Merk: Når du har lagt inn vertsnavnet eller IP-adressen og porten, åpner du tilkoblingen. Når du er koblet til, vil du bli bedt om brukernavnet og passordet.