Nettstedbygger Hjelp

Koble til Square første gang

Ved å importere Square-kontoens produkter til Website Builders nettbutikk, kan du enklere administrere produkter for begge. Slik kobler du en Square-konto til nettbutikken for første gang. Når du kobler til Square-kontoen, kan du importere ytterligere Square-produkter etter behov.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Når butikken vises, klikk på Administrer butikk.
  3. Klikk på Butikk-fanen øverst, og deretter Legg til produkt.
    klikk på Legg til produkt
  4. Øverst i vinduet Legg til produkt klikker du på Koble til i seksjonen Have a Square account? (Har du en Square-konto?).
    klikk på Koble til
  5. Logg på Square-kontoen din eller opprett en konto. (Du trenger ikke gjøre dette igjen neste gang du importerer.)
    opprett konto eller logg på
  6. Klikk på Importer for å starte prosessen. Tiden som kreves, er avhengig av hvor mange Square-produkter du har.
    klikk på Importer
  7. Når den er fullført, ser du meldingen Import vellykket.
    import vellykket
  8. Klikk på Vis eller Ferdig for å se de importerte Square-produktene i produktlisten, som vises i kolonnen Salgskanaler. (Hvis produktet inkluderer en kategori, vises den informasjonen i kolonnen Kategori.)
    Square-importer lagt til

Merk: Du vil også motta en e-post når importen er fullført.