Nettstedbygger Hjelp

Koble til Square første gang

Ved å importere Square-kontoens produkter til Website Builders nettbutikk, kan du enklere administrere produkter for begge. Slik kobler du en Square-konto til nettbutikken for første gang. Når du kobler til Square-kontoen, kan du importere ytterligere Square-produkter etter behov.

Merk: Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på mobilenheter.

1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet du ønsker å endre.
  3. Klikk på Butikk -fanen øverst, og velg deretter Produkter.
    klikk på Legg til produkt
  4. Øverst til høyre i Produkter -vinduet klikker du på Importer ,
    klikk på legg til
  5. Velg Square i vinduet for import av produkter.
    klikk på firkant
  6. Logg på Square-kontoen din eller opprett en konto. (Du trenger ikke gjøre dette igjen neste gang du importerer.)
    opprett konto eller logg på
  7. Klikk på Importer for å starte prosessen. Tiden som kreves, er avhengig av hvor mange Square-produkter du har.
    klikk på Importer
  8. Når den er fullført, ser du meldingen Import vellykket.
    import vellykket
  9. Klikk på Vis eller Ferdig for å se de importerte Square-produktene i produktlisten, som vises i kolonnen Salgskanaler. (Hvis produktet inkluderer en kategori, vises den informasjonen i kolonnen Kategori.)
    Square-importer lagt til

Merk: Du vil også motta en e-post når importen er fullført.