Koblingstekst

Hyperkoblinger kan gjøre nettstedet ditt mer brukervennlig. Denne videoen og veiledningen under videoen forklarer hvordan du kan gjøre tekst på nettstedet ditt om til tre ulike typer koblinger.

Du kan legge koblinger til teksten din for å åpne en nettside eller fylle inn «Til:»-feltet i en ny e-post.

1. Logg på Nettstedbygger-kontoen din.
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. Klikk på sidemenyen for å velge en side som har teksten du ønsker koblet til.
    Klikk på sidemenyen for å velge en side.
  4. Dobbeltklikk inne i tekstboksen som inneholder teksten du ønsker koblet til.
  5. Velg ordene du ønsker koblet til, og klikk på tekstredigeringsprogrammets kjedelink-knapp.
    Klikk på kjede-ikonet for å koble til den valgte teksten
  6. I vinduet Kobling klikker du på Mål-menyen for å velge en side på nettstedet ditt, eller angi en ekstern nettadresse i feltet Link (URL) (Kobling (URL)).
    Bruk Kobling-vinduet til å velge et Mål for tekstkoblingen

Merk: For å koble tekst til en e-postadresse angir du e-postadressen i feltetLink (URL) (Kobling (URL)) ved å benytte dette formatet: mailto:cool@coolexample.com. (Feltet forblir rosa frem til du skriver inn hele nettadressen.) Når kundene klikker på koblingen til nettstedet ditt, åpner det standard e-postprogrammet deres en tom e-post til den adressen.
    Angi en e-postadresse du vil koble til

7. Velg Åpne kobling i nytt vindu hvis du ikke vil at den besøkendes nettleser skal lukke nettstedet ditt.
  8. Klikk på Sett inn for å bruke koblingen og lukk Kobling -boksen.
  9. Klikk på Publiser for å oppdatere nettstedet ditt på nett.