Kom i gang

Office 365 fra GoDaddy er en pakke med programvareverktøy og -tjenester som Microsoft® tilbyr via GoDaddy, med planer som inkluderer e-post, kalender og tilgang til Microsoft Office-programmer. Se denne videoen for konfigurasjonsinformasjon. Se hele artikkelen.

Konfigurere Office 365 e-post i iOS e-postappen (iPhone / iPad)

Du kan bruke GoDaddy Office 365 e-post med den innebygde iOS e-postappen på iPhone eller iPad. Denne videoen forklarer hvordan du konfigurerer den. Se hele artikkelen.

Konfigurere Office 365 e-post i Outlook 2016 på Android-enheter

Denne videoen forklarer hvordan du konfigurerer GoDaddy Office 365 e-postkonto på Android-enheten med Outlook i stedet for den innbygde e-postappen på Android-enheten. Se hele artikkelen.

Konfigurere Office 365 e-post i Outlook 2016 på Windows

Lær hvordan du konfigurerer GoDaddy Office 365-e-postkontoen i Microsoft Outlook 2016-klienten i Windows. Se hele artikkelen.

Konfigurere videresending av e-post for Office 365

Lær hvordan du konfigurerer videresending av e-post fra Office 365 e-postkontoen til Gmail, Hotmail, eller en hvilken som helst annen e-posttjeneste. Se hele artikkelen.

Legge til et Office 365-e-postalias

Hva er et e-postalias? Se for å finne ut og lære hvordan du legger til et alias for GoDaddy Office 365 e-postkontoen.

Mer informasjon

Les disse artiklene for å lære mer om Office 365 fra GoDaddy og hvordan du konfigurerer det på andre enheter.