Administrert WordPress Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kom i gang! Konfigurer WooCommerce -innstillinger

Nedenfor finner du koblinger med mer informasjon om alle WooCommerce -innstillingene og hvordan du konfigurerer dem. Du kan starte med å navigere til WooCommerce > Innstillinger fra WordPress -nettstedet ditt.

Merk: Følgende er standardinnstillingene for WooCommerce. Det er mulig at andre plugin -moduler oppretter sine egne faner med eksklusive innstillinger, så se i dokumentasjonen til plugin -modulen for mer informasjon

• Kategorien Generelle innstillinger

Her finner du noen generelle innstillinger, for eksempel å konfigurere butikkens adresse, leveringssteder, aktivering av avgifter, samt valutaalternativer.

( Tilbake til toppen. )

• Produktinnstillinger -fanen

I denne fanen kan du finne innstillinger som er relevante for visning av produkter, målinger, lageradministrasjon, og angi terskelen for varsler om lave og ikke -lagerbeholdninger. Du kan også angi filnedlastingsmetoden for nedlastbare produkter, blant andre innstillinger.

( Tilbake til toppen. )

• Kategorien Skatteinnstillinger

Her kan du sette opp avgiftsalternativene for butikken din, i tillegg til avgiftssatsene standard, redusert og nullsats.

( Tilbake til toppen. )

• Fraktinnstillinger -fanen

Dette er siden der du kan konfigurere fraktområdene til butikken din, fraktalternativer som beregning av fraktkostnader og oppretting av fraktklasser.

( Tilbake til toppen. )

• Kategorien Betalingsinnstillinger

I denne fanen kan du aktivere betalingsmetodene som støttes av butikken din, få tilgang til innstillingene til dem ved å klikke på navnet til betalingsportalen, og til og med endre rekkefølgen de vises på kasse -siden din.

Merk: Hvis du ikke ser din foretrukne betalingsportal her, må du sørge for at du aktiverer den aktuelle plugin -modulen i WordPress -administratoren din.

( Tilbake til toppen. )

• Innstillinger -fanen Kontoer og personvern

Her finner du innstillinger som er relevante for gjestekassen, kontoopprettelse for butikken din, hvordan du kan håndtere forespørsler om sletting av konto, og fjerning av personopplysninger. Du kan også finne et avsnitt om personvernregler, og du kan også konfigurere butikkens oppbevaringsperiode for personopplysninger.

( Tilbake til toppen. )

• E -postinnstillinger -fanen

I denne fanen kan du administrere e -postvarsler fra butikken din, angi Fra -navn og -adresse og tilpasse e -postmalen.

( Tilbake til toppen. )

• Fanen Avanserte innstillinger

I denne fanen er det mange alternativer som er relevante for å endre standard side -endepunkter og oppsett av butikken din, integrere med REST API, og administrere Webhooks blant annet.

( Tilbake til toppen. )