Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Kom i gang! Konfigurere WooCommerce-innstillinger

Nedenfor finner du koblinger med mer informasjon om alle WooCommerce-innstillingene og hvordan du konfigurerer dem. Du kan begynne ved å navigere til WooCommerce > Innstillinger fra WordPress-nettstedet ditt.

Merk: Følgende er standard WooCommerce-innstillinger. Det er mulig at andre plugin-moduler vil opprette sine egne faner med eksklusive innstillinger, så vennligst referer til dokumentasjonen for den plugin-modulen for mer informasjon

• Generelle innstillinger-fane

Her finner du noen generelle innstillinger, som for eksempel hvordan du konfigurerer adressen til butikken din og fraktlokasjoner, aktiverer skatter og avgifter samt valutaalternativene dine.

( Tilbake til toppen. )

• Produktinnstillinger-fane

I denne fanen kan du finne innstillinger som er relevante for visningen av produkter, målinger, lagerstyring og konfigurering av grensen for varsler knyttet til lavt lager og utsolgt. Du kan også konfigurere filnedlastingsmetoden for produkter som kan lastes ned, blant andre innstillinger.

( Tilbake til toppen. )

• Innstillinger-fane for skatter og avgifter

Her kan du konfigurere skatte- og avgiftsalternativer for butikken din, samt standard, redusert og nullsatser for skatter og avgifter.

( Tilbake til toppen. )

• Fraktinnstillinger-fane

Dette er siden hvor du kan konfigurere fraktsonene for butikken din, fraktalternativer som utregning av fraktkostnader og oppretting av fraktklasser.

( Tilbake til toppen. )

• Betalingsinnstillinger-fane

På denne fanen kan du aktivere betalingsmetodene som støttes av din butikk, ta deg tilgang til innstillingene for dem ved å klikke på navnet til betalings-gatewayen, og til og med endre rekkefølgen de vises i på betalingssiden din.

Merk: Hvis du ikke ser din foretrukkede betalings-gateway her, må du sørge for at du aktiverer den relevante plugin-modulen i ditt WordPress-administrasjonspanel.

( Tilbake til toppen. )

• Innstillinger-fane for kontoer og personvern

Her finner du alle innstillinger som er relevante for gjestebetalingen, kontoopprettelse for butikken din, hvordan du kan håndtere forespørsler om kontosletting og fjerning av personopplysninger. Du kan også finne et avsnitt om personvernpolicy, og du kan også konfigurere din butikks oppbevaringsperiode for personopplysninger.

( Tilbake til toppen. )

• E-postinnstillinger-fane

I denne fanen kan du administrere e-postvarslingene til butikken din, konfigurere Fra-navn og -adresse og tilpasse e-postmalen.

( Tilbake til toppen. )

• Avanserte innstillinger-fane

På denne fanen er det mange alternativer som er relevante for å endre standard endepunkter og konfigurere butikken din, integrere med REST API og administrere dine Webhooks, blant mange andre ting.

( Tilbake til toppen. )