Administrert WordPress Hjelp

Nytt administrert WordPress-nettsted

Vår Administrert WordPress-hosting optimaliserer WordPress for fart, ytelse og sikkerhet. Vi er spesielt oppmerksomme på de tekniske og sikkerhetsmessige kravene til WordPress, og tilbyr en enkel ettklikksløsning, praktisk nettstedsoverføring og profesjonelt byggede maler å velge mellom.

1: Følg installasjonsveiviseren

Hvordan vil du begynne å bygge WordPress-nettstedet ditt? Det er to måter å konfigurere den nye Administrert WordPress-planen din på. Hvert alternativ har en veiviser som veileder deg gjennom konfigureringsprosessen.

• Begynn å bygge et nytt nettsted:Velg ditt eget tema og nettstedsbygger – start med dette alternativet for å bruke den vanlige WordPress-opplevelsen slik du kjenner den. Har du allerede et favorittema? Velg ditt eget tema og din egen nettstedsbygger.
  • Overføre et eksisterende nettsted: Overfør et eksisterende WordPress-nettsted – har du allerede et nettsted? Vi veileder deg gjennom trinnene for å flytte over hele nettstedet ditt.

Kom i gang med veiviseren ved å legge til et nettsted!

2: Legge til et domenenavn

Når du konfigurerer Administrert WordPress-planen din, legger vi til et midlertidig domene slik at du kan komme i gang og bygge nettstedet ditt umiddelbart! Du kan endre domenet når du er klar for å ta nettstedet ditt live.

3: Aktiver et Secure Sockets Layer (SSL)-sertifikat

Et SSL-sertifikat gir deg sikkerhet og forsikrer besøkende om at nettstedet ditt er legitimt. Administrert WordPress-abonnementet ditt kommer med et integrert SSL-sertifikat som godkjenner ditt nettsteds identitet og krypterer tilkoblingen mellom en nettleser og serveren.

Hva er det neste?

Gratulerer! Du har konfigurert WordPress-nettstedet ditt! Du kan forbedre tilstedeværelsen din på nett ytterligere ved å legge til flere funksjoner til nettstedet ditt. Her er andre ting du kan gjøre.

• Begynne å bygge nettstedet ditt: Det er tid for å begynne å bygge og administrere nettstedet ditt med WordPress. Finn ut hvordan du velger et nytt tema, legger til sider og innhold, bestemmer hvilken side som er hjemmesiden din og legger til nye sider til nettstedsnavigeringen din med vår Komme i gang med WordPress-serie.
  • Få nettbutikken din opp på nett og aktivert: Utnytt kraften av WordPress og WooCommerce for å opprette en engasjerende og vellykket nettbutikk. Vi veileder deg gjennom arbeidet med å konfigurere WooCommerce i vår veiledning, Komme i gang med Netthandel-hosting.
  • Legg til en gateway for betaling: Alle våre Administrert WordPress-planer kommer med GoDaddy Payments forhåndsinstallert slik at du kan begynne å godta alle mulige slags betalinger, fra kreditt- og debetkort til kontaktløse Apple Pay og Google Pay. Vi har til og med utsalgssted (POS)-enheter tilgjengelig slik at du kan godta betalinger personlig.