Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer lokal henting pluss

I denne artikkelserien vil du finne ut mer om å sette opp og bruke plugin -modulen Local Pickup Plus for å konfigurere en måte for kundene dine å velge et fysisk hentested for produktene dine. Denne plugin -modulen lar deg også tilby planlagte avtaler og oppdatere tilgjengeligheten av aksjen din gjennom nettbutikken din.

Påkrevd: Local Pickup Plus er en førsteklasses WooCommerce -utvidelse inkludert i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som et enkeltstående kjøp.

Oppsett og konfigurering

Etter å ha gått gjennom denne serien, vil du vite detaljene du trenger for å tilby en komplett lokal henteløsning til kundene dine ved hjelp av WooCommerce Local Pickup Plus!

1. Konfigurer plugin -modul -innstillingene

Som et første trinn vil du lære mer om hvordan du aktiverer det lokale hentealternativet i butikken din, endre hvordan hentestedene vises i kassen, og angi tilgjengeligheten for henteavtaler.

2. Forstå hvordan du bruker ledetid

Deretter kan du lese om ledetid og hvordan du kan bruke den til å sikre at kundene dine kan avtale henting.

3. Konfigurer produktinnstillingene

Konfigurer et produkts tilgjengelighet for lokal henting pluss i butikken din.

4. Konfigurer innstillingene for henting av kategorier

Konfigurer tilgjengeligheten av lokal henting pluss for en hel kategori i butikken din.

5. Aktiver og konfigurer geokoding

Til slutt kan du bruke geokoding for å tillate at listen over hentelokasjoner blir sortert automatisk i forhold til kundens nåværende plassering (ved hjelp av geoIP).