Kom i gang med Windows -hosting

Hvis du ikke har brukt Windows -hosting med Plesk før, følger du disse grunnleggende trinnene for å komme i gang.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og gå til Mine produkter -siden.
  2. Hvis du ikke har konfigurert Windows -hostingkontoen din ennå, klikker du på Netthotell , og ved siden av kontoen klikker du på Konfigurer . Følg instruksjonene for å konfigurere Plesk -kontoen din.
  3. Bruk Plesk File Manager til å laste opp filene dine. Hostingkontoen din bruker httpdocs som rotkatalog for det primære domenet ditt. For mer informasjon, seLast opp filer i Plesk -hosting .
  4. Hvis du ikke har et nettsted ennå, laster du opp et innholdsstyringssystem (CMS). Et CMS er et program du kan bruke til å bygge et nettsted og administrere alt innhold. Noen eksempler på CMS -applikasjoner er WordPress, Drupal og joomla. For mer informasjon om hvordan du laster opp programmer, seInstaller applikasjoner i Plesk -hosting .
  5. Etter at nettstedet ditt har fungert, kan du bruke Plesk Backup Manager til å automatisere sikkerhetskopieringer, slik at du aldri trenger å bekymre deg for å miste innholdet på nettstedet. For mer informasjon, seSikkerhetskopier nettstedet mitt i Plesk -hosting .