Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Kom i gang: Tilpass min forhandlerbutikk med WordPress

Forhandlerplanen din inkluderer Administrert WordPress gratis, slik at du kan designe en egendefinert butikkfront for å wow kundene dine.

1: Løs inn Administrert WordPress

Løs inn din gratis administrerte WordPress -plan.

2: Aktiver plugin -modulen Forhandlerbutikk

Administrer butikkfronten din med forhandlerbutikk -plugin -modulen.

3: Rediger produkter

Rediger produkter importert med forhandler -butikk -plugin -modulen.

4: Rediger innstillinger

Endre innstillingene dine i Forhandler -butikk -plugin -modulen.

5: Aktiver nøkkelferdig butikkfront -temaet

Tilpass utstillingen til nettbutikken med Turnkey Storefront -temaet.