Konfigurer Workspace Email-kontoen min

Opprett en Workspace Email-konto så du kan sende og motta e-post.

1: Opprett en e-postkonto

Konfigurer Workspace-e-postkontoen din og opprett e-postadressen(e) din(e).

2:Legge til e-post for gjenoppretting

En e-postadresse for gjenoppretting er en måte for å tilbakestille passordet ditt på, hvis du ikke finner det.

3: Logg på nettpost

Nettpost er den raskeste måten å sjekke e-posten din på ved hjelp av en nettleser.

4: Konfigurer telefonen eller datamaskinen din

Konfigurer e-postadressen din på telefonen, datamaskinen eller på begge.

5: Send en e-post

Send din første e-post.