Komme i gang med fakturering

Get Paid and Online Bookkeeping tilbyr fakturering uten noen begrensning for antall fakturaer du kan sende, kunder du kan legge til, eller de totale beløpene du kan fakturere. Med faktureringsalternativet kan du:

• Spor hvor mye tid du bruker på hvert prosjekt og klient.
  • Få betalt med sjekk eller på nett gjennom Stripe® eller PayPal®.
  • Send en fysisk faktura via e -post eller e -post til kundene.
  • Vis, administrer og eksporter faktureringsbetalinger og skattemessige utgifter, og mye, mye mer!

Slik kommer du i gang med fakturering

1. Logg på Get Paid and Online Bookkeeping -kontoen din.
  2. Klikk på Fakturaer .
  3. Skriv inn din relevante firmainformasjon. (Ikke bekymre deg, du kan endre dette senere.)
  4. Hvis du gikk inn på selskapets nettsted, klikker du på Dra logo fra nettsted for å hente selskapets logo direkte fra nettstedet ditt.

Merk: Hvis vi ikke kunne hente logoen din fra nettstedet ditt, klikker du på Last opp en logo for å laste opp selskapets logo fra en fil lagret på datamaskinen din.

5. Klikk Velg en mal .
  6. Når du velger en fakturamal du er fornøyd med, klikker du på Opprett min faktura .
  7. Fyll ut relevant informasjon for kunden din.
  8. For å samle inn skatt på en faktura, sørg for at du velger Avgiftsbelagt . Hvis du bruker PayPal, trenger du ikke å velge denne boksen. PayPal vil belaste kundene dine med passende avgifter.
  9. Hvis du ønsker å godta betalinger på nettet, klikker du på Godta nettbetalinger og skriver inn nødvendig informasjon.

Merk: Nettbetalinger godtas for øyeblikket kun via Stripe® eller PayPal®. For mer informasjon om hvordan du setter opp en betalingsbehandler, seSette opp betalingsalternativer for fakturaer

10. Når du er klar til å sende fakturaen, klikker du på Send på e -post eller Last ned og skriv ut .

For mer informasjon om fakturering, inkludert hvordan du konfigurerer PayPal- eller Stripe -kontoen, seRedigere faktureringsinnstillinger .