Komme i gang med hosting (cPanel)

Hvis du er ny til hosting eller cPanel, vil denne artikkelen hjelpe deg i gang.

1. Konfigurere hostingen din.

Det første du må gjøre er å konfigurere hostingkontoen din. Dette vil la deg legge et domenenavn til hostingkontoen din, samt å opprette et brukernavn og passord. For mer informasjon, se Konfigurer kontoen din.

2. Laste opp filene dine

Den enkleste måten å gjøre dette på, er å bruke cPanels innebygde Filbehandling. Her kan du laste opp filer, samt flytte og redigere dem. For mer informasjon, se Hvordan administrere filene til hostingkontoen din.

Når du har åpnet den, må du passe på at du Laster opp nettstedets filer til public_html-katalogen.

3. Konfigurere e-postadressen

Nå som du har nettstedet plassert, kan du gå til fanen E-post og deretter konfigurere e-postkontoene. For mer informasjon, se Konfigurere e-postkontoer.