Konfigurer API -forhandlerkontoen din

Når du har registrert deg for en API -forhandlerkonto , må du opprette API -nøkkelen og konfigurere en Good as Gold -konto for betalingstransaksjoner.

Trinn 1: Opprett API -nøkkelen din

Generer en API -nøkkel og hemmelig kode for å ringe direkte til produksjonsmiljøet vårt. Vi anbefaler å opprette en Test API -nøkkel først, slik at du kan bruke testmiljøet vårt for å sørge for at alt fungerer som det skal før du setter den i drift.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Fra instrumentbordet for forhandlere velger du Innstillinger > API -nøkler .
  3. Valgfritt : Opprett en API -nøkkel for testmiljøet .
    1. Velg Opprett .
    2. Angi et navn for API -nøkkelen din, og velg deretter Test . Velg Lagre .
    3. En API -nøkkel og en hemmelig kode for testmiljøet vil vises. Kopier ned den hemmelige koden og oppbevar den trygt - vi kan ikke vise den til deg igjen . Velg OK .
    4. Bruk Test API -nøkkelen din når du vil verifisere innholdet ditt mot vårt OTE/testmiljø (ved hjelp av den grunnleggende URL -adressenhttps://api.ote-godaddy.com ) før de tas i bruk med samtaler til produksjonsmiljøet.
    5. Merk: OTE/testmiljøet er kun for testformål. Det er forhåndsfinansiert for å gjøre det enklere for deg å teste ut ting, men det er ikke knyttet til live/produksjonsmiljøet. Produkter eller kjøp i testmiljøet overføres ikke til live -miljøet, eller omvendt.

4. Opprett en API -nøkkel for produksjonsmiljøet .
    1. Velg Opprett .
    2. Angi et navn for API -nøkkelen din, og velg deretter Live . Velg Lagre .
    3. En API -nøkkel og en hemmelig kode for produksjonsmiljøet vil vises. Igjen, sørg for å kopiere den hemmelige koden og oppbevare den et sted trygt - vi kan ikke vise den igjen . Velg OK .
    4. Når du er klar for produksjon, bruk Live API -nøkkelen din til å ringe produksjonsmiljøet vårt (ved hjelp av den grunnleggende URL -adressenhttps://api.godaddy.com ).
  5. Både Test API -nøkkelen og Live API -nøkkelen din vises nå under Innstillinger > API -nøkler .
    • Gjennomgå API -dokumentasjonen for mer informasjon om tilkobling til test- eller produksjonsmiljøene.

Trinn 2: Opprett en Good as Gold -konto

En Good as Gold -konto kreves for å kjøpe produkter, for eksempel et domene. Dette er for øyeblikket den eneste måten å finansiere kontoen din på. API -en trekker de faste kjøpesatsene fra denne kontoen - så sørg for å finansiere den deretter.

Merk: GoDaddy API tilbyr ikke noen betalingsbehandler eller betalingsgateway. For å samle inn penger fra kundene dine, må du konfigurere dine egne betalingsbehandlere.

1. Gå til GoDaddy -betalingsmetoder -siden og legg til en Good as Gold -konto .
  2. Logg på kontrollsenteret for forhandlere (bruk GoDaddy -brukernavnet og -passordet ditt).
  3. Fra instrumentbordet for forhandlere velger du Innstillinger > Ledningsinformasjon .
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til midler til Good as Gold -kontoen din . Denne delen inneholder all informasjon du trenger for å overføre midler til kontoen din, inkludert kundenummeret ditt.
    • Hvis du ønsker å motta et varsel når kontosaldoen din når et spesifikt beløp, går du til Innstillinger > Innstillinger for lavbalanse og angi en minimumsterskel. Du mottar en påminnelse om å fylle på pengene dine når saldoen din når det beløpet.