API-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer API -forhandlerkontoen min

Når du har registrert deg for en API -forhandlerkonto , må du opprette API -nøkkelen og konfigurere en Good as Gold -konto for betalingstransaksjoner.

Merk: Du kan opprette API -nøkler i både forhandlerkontoen og GoDaddy -kontoen din. API -nøkler er separate og kan bare brukes i kontoene de ble opprettet i. Hvis du vil opprette en nøkkel i GoDaddy -kontoen din, går du til utviklerportalen .

Trinn 1: Opprett API -nøkkelen til forhandleren

Generer en API -nøkkel og hemmelig kode for å ringe direkte til produksjonsmiljøet vårt. Vi anbefaler at du oppretter en test -API -nøkkel først, slik at du kan bruke testmiljøet for å sørge for at den fungerer som den skal før du setter den i drift.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Velg Innstillinger , deretter API -nøkler .
  3. (Valgfritt) Opprett en API -nøkkel for testmiljøet.
    1. Velg Opprett .
    2. Angi et navn for API -nøkkelen din, og velg deretter Test .
    3. Velg Lagre . En API -nøkkel og en hemmelig kode for testmiljøet vises. Kopier ned den hemmelige koden og oppbevar den trygt - vi kan ikke vise den igjen.
    4. Velg OK .
    5. Bruk test -API -nøkkelen din når du vil verifisere innholdet ditt mot vårt OTE/testmiljø (ved hjelp av den grunnleggende URL -adressenhttps://api.ote-godaddy.com ) før de tas i bruk med samtaler til produksjonsmiljøet.
    6. Merk: OTE/testmiljøet er kun for testformål. Den er forhåndsfinansiert, så det er lettere for deg å teste ut ting, men er ikke koblet til live/produksjonsmiljøet. Produkter eller kjøp i testmiljøet overføres ikke til live -miljøet, eller omvendt.

4. Opprett en API -nøkkel for produksjonsmiljøet.
    1. Velg Opprett .
    2. Angi et navn for API -nøkkelen din, og velg deretter Live .
    3. Velg Lagre . En API -nøkkel og en hemmelig kode for produksjonsmiljøet vil vises. Kopier den hemmelige koden din og oppbevar den et sted trygt - vi kan ikke vise den igjen.
    4. Velg OK .
    5. Når du er klar for produksjon, bruk din direkte API -nøkkel til å ringe til produksjonsmiljøet vårt (ved hjelp av den grunnleggende URL -adressenhttps://api.godaddy.com ).
  5. Velg Innstillinger , deretter API -nøkler for å finne både test -API -nøkkelen og live -API -nøkkelen.
    • Gjennomgå API -dokumentasjonen for mer informasjon om tilkobling til test- eller produksjonsmiljøene.
  6. (Valgfritt) For å administrere en API -nøkkel, velger du Innstillinger , deretter API -nøkler og deretter Handlinger . Velg knappen ved siden av nøkkelen du vil administrerealt -navn for bildet Mer -menyen.
    • Kopier nøkkel til utklippstavle : Kopier den valgte nøkkelen til utklippstavlen.
    • Rediger nøkkel : Rediger eller endre nøkkelnavnet ditt. Hvis du endrer navnet på nøkkelen, endres ikke den faktiske eller hemmelige nøkkelen.
    • Gjenopprett nøkkelhemmelighet: Generer en ny hemmelig nøkkel hvis den opprinnelige nøkkelen har gått tapt eller kompromittert.
    • Slett nøkkel : Slett nøkkelen, og fjern den helt fra kontoen din.

Trinn 2: Opprett en Good as Gold -konto

En Good as Gold -konto kreves for å kjøpe produkter, for eksempel et domene. Dette er for øyeblikket den eneste måten å finansiere kontoen din på. API -en trekker de faste kjøpesatsene fra denne kontoen - så sørg for å finansiere den deretter.

Merk: GoDaddy API tilbyr ikke noen betalingsbehandler eller betalingsgateway. For å samle inn penger fra kundene dine må du sette opp dine egne betalingsbehandlere.

1. Logg på kontrollsenteret for forhandlere (bruk GoDaddy -brukernavnet og -passordet ditt).
  2. Velg Innstillinger og deretter Innstillinger for lav balanse .
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til midler til Good as Gold -kontoen din . Denne delen gir informasjonen du trenger for å overføre midler til kontoen din, inkludert kundenummeret ditt.
    • Hvis du ønsker å motta et varsel når kontosaldoen din når et spesifikt beløp, går du til Innstillinger , deretter Innstillinger for lav saldo og angir en minimumsgrense. Du mottar en påminnelse om å fylle på pengene dine når saldoen din når det beløpet.