Konfigurer autosvar

Å sette opp et automatisk svar til alle som sender deg en e -post, er en fin måte å holde kundene og kollegene dine informert om hvis du er på ferie eller ikke er på kontoret. Du kan konfigurere et automatisk svar i Arbeidsområde -kontoen din, inkludert hvor lenge det er aktivt, og hvor ofte det blir svart.

1. Klikk på Hjem i Arbeidsområde -kontoen din.
  2. Klikk på e -posten du vil bruke.
  3. Klikk på plusstegnet ved siden av Vis flere alternativer .

Merk: Dette kan allerede være utvidet, og det vil si Skjul flere alternativer .

4. Velg Aktiver automatisk svar , og skriv deretter inn eller velg følgende:
    • Svarfrekvens - Velg Én gang per avsender for å sende ett automatisk svar til hver avsender, og ignorere ytterligere meldinger fra dem. Velg Én gang per melding for å sende automatiske svar til hver melding kontoen din mottar.
    • Svar fra - Velg for å sende meldinger fra din egen e -postadresse, eller velg Annet , og skriv deretter inn en annen e -postadresse.
    • Svaremne -For å vise det opprinnelige emnet fra meldingstråden, velger du Autosvar [originalemnet] . For å angi et egendefinert emne, velger du Annet og deretter emnet.
    • Velg Starttid og Sluttid for hvor automatisk svar er aktivert.
    • Melding - Angi tekst for det automatiske svaret.
  5. Klikk på Lagre.