Konfigurer autosvar i Nettpost

Skal du på ferie eller ut av kontoret i noen dager? Hold kundene, kontaktene og kollegene dine informert ved å konfigurere et automatisk svar til alle som sender deg en e -post.

Arbeidsområdets automatiske svartjeneste for e -post er en effektiv måte å fortelle folk om at du ikke er tilgjengelig, og angi når du skal kunne svare på e -posten deres. I tillegg lar funksjonen for automatisk svar deg kun sende ett svar til hver adresse i løpet av den angitte tidsperioden.

Slik bruker du Autosvar i Arbeidsområdets nettpost

1. Logg på Arbeidsområdets nettpost .
  2. Fra menyen Innstillinger velger du Personlige innstillinger .
  3. Gå til Automatisk svar -fanen, velg Aktiver automatisk svar , og fullfør deretter følgende:
    • Svar fra - Velg Standard eller Egendefinert , og angi e -postadressen du vil vise i feltet.
    • Svaremne -Velg Standard eller Egendefinert , og angi emnet for den automatiske svarmeldingen.
    • Starttid - Velg Start nå eller Start på , og velg deretter tiden du vil være borte.
    • Sluttid - Velg Ingen sluttid eller Slutt på , og velg deretter tidspunktet du skal returnere.
    • Svarfrekvens - Velg Én gang per e -postmelding for å sende et automatisk svar til hver e -post du mottar, eller velg Én gang per e -postadresse for å sende kun ett automatisk svar til hver e -postadresse, uavhengig av hvor mange e -poster de sender deg.
    • Generell svarmelding-Angi innholdet i den automatiske svarmeldingen.
  4. (Valgfritt) Klikk på Legg til et tilpasset automatisk svar for bestemte mottakere for å tilpasse en alternativ melding. Fyll ut følgende felt:
    • Kun fra disse avsenderne -Angi opptil 20 kontakter du vil sende den egendefinerte meldingen om automatisk svar til. Hvis du vil sende et automatisk svar til alle som sender e-post fra et bestemt domenenavn, angir du bare domenenavnet og utvidelsen (for eksempel domain.com ). Separer flere e -postadresser og domenenavn med kommaer.
    • Egendefinert emne - Velg mellom Standard eller Egendefinert .
    • Melding om automatisk svar -Angi innholdet i den alternative svarsmeldingen.
  5. Klikk på OK.