Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer betaling for Nettavtaler

Nå som du har lagt til Nettavtale -tjenester og lagt til en Nettavtale -seksjon på nettstedet ditt, trenger du en måte å godta betalinger på. Aksepter hele betalinger eller et depositum på nettet via nettstedet ditt med Square eller PayPal, eller motta betalinger frakoblet med personlig betaling eller en faktura.

Denne videoen er en del av instruksjonsserien for å legge til avansert funksjonalitet i Nettstedbygger .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. I instrumentbordet ditt velger du Innstillinger og under Avtaler velger du Betalinger .
  4. Velg Koble til for betalingsmåten du vil legge til først. Når vinduet Betalingsinnstillinger vises igjen, kan du legge til den andre betalingsmåten.
    • Square: Connect tar deg til Square -siden, hvor du enten kan logge på eller registrere deg for en ny konto.
    • PayPal: Connect åpner en popup -skjerm der du skriver inn e -postadressen din og logger på. Hvis du oppretter en ny konto, skriver du inn e -posten din. Etter den første betalingen vil PayPal sende deg en e -post med instruksjoner om hvordan du konfigurerer kontoen din.
  5. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din og publisere nettstedet ditt .
  6. Merk: Avtalene dine vil ikke kunne godta betaling før du publiserer nettstedet ditt med de nye endringene.