Konfigurer betaling for Nettavtaler

Nå som du har lagt til tjenester (hendelser og avtaler) og lagt til en Nettavtale -del på nettstedet ditt, trenger du en måte å godta betalinger på.

Godta hele eller delvise nettbetalinger gjennom GoDaddy Payments, Square eller PayPal.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. I instrumentbordet velger du Handel og under Betalinger velger du Metoder .
  4. Velg Koble til for den ene betalingsmåten du vil legge til for kreditt-/debetkort, og hvis du vil godta PayPal -betalinger.
  5. Merk: Hvis du registrerer deg for PayPal, vil du motta en e -post med instruksjoner om hvordan du konfigurerer kontoen din etter den første betalingen.

6. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din og publisere nettstedet ditt .
  7. Merk: Avtalene dine vil ikke kunne godta betaling før du publiserer nettstedet ditt med de nye endringene.

Relaterte trinn

• Disse trinnene for å konfigurere betaling for avtaler er de samme trinnene for å sette opp betalinger for nettbutikken din . Ingen ytterligere tiltak er nødvendig.
  • Frakoblede betalingsmetoder er tilgjengelige for nettavtaler, det er ikke behov for ekstra handling hvis du ønsker å sende noen en faktura, eller få dem til å betale deg personlig. Du må imidlertid legge til betalingsalternativer for nettet for nettbutikken din.
  • Du kan også få betalt ved å legge til en PayPal -knapp (opptil 15 per nettsted).