Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Netthandel Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Konfigurer Braintree for WooCommerce

Koble Braintree -plugin -modulen til Braintree Direct -kontoen for å begynne å godta betalinger.

Påkrevd: Braintree for WooCommerce Payment Gateway er en WooCommerce -utvidelse tilgjengelig fra WordPress.org.
  1. Logg på Braintree -kontrollpanelet .
  2. Velg tannhjulikonet øverst til høyre, og klikk på API .
    Bilde av menyen for tilgang til API -nøkler
  3. Herfra kan du klikke på Vis for å vise et eksisterende sett med API -nøkler eller Generer ny API -nøkkel for å opprette et nytt sett.
    Bilde av konfigurering eller visning av API -nøkler
  4. Når du ser på nøkler, kopierer du offentlig nøkkel , privat nøkkel og forhandler -ID .
    Foto av API -nøkkelkolonnene
  5. Logg på WordPress.
  6. Naviger til WooCommerce > Innstillinger > Betalinger, og velg en av Braintree -gatewayene.
  7. Lim inn den kopierte offentlige nøkkelen , den private nøkkelen og selger -ID -en i de tilknyttede feltene under Tilkoblingsinnstillinger.
    Bilde av tilkoblingsinnstillingene for Braintree -plugin -modulen
  8. Klikk på Lagre endringer.