Konfigurer Brannmur for nettbaserte apper (WAF) og CDN

Hvis du har kjøpt en Nettstedssikkerhet Deluxe- eller Ekspress-plan, kan det være du må fullføre noen trinn for å konfigurere Brannmur for nettbaserte apper (WAF) og Innholdsleveringsnettverk (CDN). Innholdsleveringsnettverket (CDN) vil automatisk begynne å arbeide så snart WAF er aktivert.

Merk: Hvis domene- og nettsstedssikkerhetsplanen din er på samme GoDaddy-konto, tar dette bare noen minutter å fullføre. Når konfigureringen er ferdig, vil du ikke kunne redigere DNS-oppføringer for nettstedet forbundet med WAF. Hvis du trenger å redigere disse oppføringene, kontakt kundestøtten.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne produktet ditt?)
  2. Hvis du ikke allerede har konfigurert Nettstedssikkerhet, må du gjøre det nå. Hvis ikke må du klikke på Konfigurer under Neste trinn .
    Konfigurer
  3. Klikk på Aktiver.
    Aktiver
  4. Hvis domene- og nettstedssikkerhet-planen din er på samme GoDaddy-konto, vil konfigureringen bli fullført på noen få minutter. Hvis DNS er hostet på en annen konto, må du utføre noen flere trinn.

Ytterligere trinn for DNS hostet et annet sted

1. Hvis nettstedet ditt er hostet på cPanel et annet sted, klikker du på Start automatisk aktivering av brannmur. Fyll ut brukernavn og passord, og vi vil konfigurere DNS automatisk for deg.
    Automatisk aktivering av cPanel-brannmur
  2. Hvis ikke, bruker du koblingen du finner under Interne domener for å påse at nettstedet ditt lastes riktig.
    Internt domene
  3. Logg på kontoen der DNS er hostet og konfigurer A-posten slik at den peker til brannmuren for nettstedet ditt.
  4. Når A-posten er oppdatert, vil instrumentbordet for Nettstedssikkerhet bli oppdatert og vise at tjenesten er aktivert. Dette kan ta opptil 24 timer å fullføre.
  5. Hvis du har en brannmur på hosting-serveren din (som CSF eller ModSecurity), anbefaler vi at du hvitelister våre IP-adresser (listet opp nedenfor). Alle tilkoblinger til hosting-serveren din vil gå gjennom brannmuren vår. Ved å hviteliste IP-adressene våre hindrer du at vi blir blokkert feilaktig.
    • 192.88.134.0/23
    • 185.93.228.0/22
    • 2a02:fe80::/29
    • 66.248.200.0/22

Hvis du har kjøpt en Nettstedssikkerhet Ultimat-konto, vil innholdsleveringsnettverket (CDN) bli aktivert automatisk etter at endringen av IP-adressen er fullført

Neste trinn

• Vi leverer et gratis SSL-sertifikat som du kan bruke. Det kan ta noen timer å generere dette og det krever at domenet ditt først er aktivt med WAF. Hvis du ønsker å bruke et annet SSL-sertifikat, må du laste opp nøkkelen og sertifikatet ditt.