Konfigurer brukerkontoer

Konfigurer Calendar -gruppekontoen din og inviter brukerne dine til å aktivere kontoene sine.

Opprett en Calendar

1. Logg på arbeids -e -posten din. (Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Vis kalender -knappen øverst på siden.
  3. Klikk på "Opprett" -knappen.
  4. Angi e -postadressen din og passordet ditt (du må også bekrefte passordet ).
  5. Klikk på Opprett . Vi sender en e -post til en kobling for å aktivere Calendar -kontoen til den oppgitte e -postadressen (det kan ta opptil 24 timer før du mottar e -posten).
  6. Gjenta prosessen for å opprette og dele ytterligere kalendere med brukerne dine.

Aktiver en Calendar -konto

1. Åpne e -posten med tittelen "Aktivering av kalenderkonto".
  2. Klikk på Aktiver .
  3. Gjennomgå Calendar brukeravtale, og klikk på Godta .
  4. Angi fornavn og etternavn , tidssone og opprett passordet ditt (du må også bekrefte passordet ).
  5. Klikk på Godta .

Neste trinn

Vi anbefaler at du bokmerker påloggingssiden for Kalender . Du kan også få tilgang til kalenderen din gjennom Workspace Webmail Calendar -fanen.