Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Konfigurer butikkfronten for forhandler

Etter at du har kjøpt den nye Forhandler-planen, må du konfigurere den ved hjelp av veiviseren for ombordstigning.

1. Logg på GoDaddy -kontoen din og åpne produktet ditt. ( Trenger du hjelp med å åpne kontoen din? )
  2. Angi firmanavnet ditt . Dette vil vises på nettbutikken og i markedsføringsmaterialet ditt. Du kan endre dette når som helst.
  3. Juster betalingsmottakerkontoen din hvis det er aktuelt. Du kan ikke bytte til en annen betalingsmottaker -konto etter dette trinnet. Du kan imidlertid når som helst oppdatere informasjonen i betalingsmottaker -kontoen din.
    • Hvis du ikke tidligere har konfigurert en betalingsmottakerkonto, vil en automatisk bli opprettet en for deg basert på firmanavnet ditt.
    • Hvis du allerede har opprettet en betalingsmottakerkonto, vil betalingen automatisk gå tilbake til den kontoen. Du kan velge Betalinger fra GoDaddy Min profil -side hvis du vil bekrefte om du allerede har konfigurert en betalingsmottakerkonto.
    • Hvis du allerede har konfigurert flere betalingsmottakerkontoer, blir du bedt om å velge betalingsmottakerkontoen du vil bruke fra betalingsmottaker-rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Neste.
  5. For å fullføre konfigureringen av forhandlerplanen din, kan du redigere følgende alternativer fra instrumentbordet:
  6. Når du er ferdig, klikker du på Vis instrumentbord for å få tilgang til kontrollsenteret for forhandlere .