Konfigurer Disqus -kommentarsystemet i WordPress

Disqus er et system for administrasjon av kommentarer som hjelper deg med å bygge publikum og administrere kommentarer på nettstedet ditt. Det er to hovedtrinn: opprette en konto hos Disqus og deretter legge til plugin -modulen i WordPress.

Slik konfigurerer du kontoen din med Disqus:

1. Åpne nettleseren din og gå til Disqus.com .
  2. Enten logger du på en eksisterende konto eller registrerer deg for en ny konto.
  3. Når du er logget på, velger du hvordan du planlegger å bruke plugin -modulen .
  4. Velg Jeg vil installere Disqus på nettstedet mitt .
  5. Fyll ut registreringsskjemaet og klikk på Opprett nettsted .
  6. Velg WordPress som plattform.
  7. Gå tilbake til WordPress -nettstedet ditt.

Slik installerer du Disqus -plugin -modulen:

1. Logg på WordPress.
  2. Fra Plugin -siden kan du søke etter og installere Disqus .
  3. Aktiver plugin -modulen .
  4. Gå til Kommentarer > Disqus.
  5. Logg på med Disqus -kontoen din.
  6. Når du har logget på, velger du nettstedet du registrerte med Disqus -kontoen din.
  7. Klikk på Neste for å fullføre konfigureringen.
  8. Gå tilbake til kontoen din på Disqus.com.
  9. Fullfør konfigureringsprosessen på Disqus -nettstedet.